Yaşam
  • 11.3.2021 11:49

Erkek güzeli Karahan Çantay Tayland'da öldü

1995 yılında Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay, Tayland’da geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. 47 yaşındaki eski modelin cenazesi önümüzdeki günlerde Türkiye’ye getirilecek.

Eski model ve oyuncu Karahan Çantay önceki gün Tayland’da geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Uzun süredir Tayland’da yaşayan ve orada matematik öğretmenliği yapan Çantay’ın motosikletle kaza yaptığı öğrenildi. Cenazesi Tayland’ın başkenti Bangkok’taki bir hastanenin morgunda tutulan eski modelin ailesi ve yakınları acı haberle sarsıldı.

 

Karahan Çantay, Tayland’da hayatını kaybetmişti... Detaylar belli oldu
 

 

MOTOSİKLETLE KAZA YAPTI
Kazanın nasıl olduğunu anlatan Çantay’ın eski dostu Tuğrul Odabaş “Biz bir yıldır konuşmuyorduk, ben ona kızgındım biraz. Ama asker arkadaşım üç gün önce yanımda onunla telefonla konuştu. Hatta ona ‘Motor kullanma’ diyerek kızdı. Kaza pazar günü gerçekleşmiş, mobilet gibi bir motoru vardı onla yapmış” dedi.

Ailesinin cenazeye sahip çıkmadığı haberlerinin doğruyu yansıtmadığını belirten Odabaş, “Bu haberlerin asla aslı astarı yok. Ailesi perişan. COVID nedeniyle bürokratik bir süreç var. Bir firma ve konsolosluk aracılığıyla 1 hafta-10 gün içerisinde cenazesini İstanbul’a gelmesi bekleniyor” diye konuştu.

CENAZE ANKARA’DA
Odabaş sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok güzel, naif bir adamdı. Mahcup biriydi. Yakın dönemde geri dönmeyi planlıyordu. Çok üzgünüm.” Çantay’ın cenazesinin Türkiye’ye getirildikten sonra Ankara’da toprağa verileceği öğrenildi.

 

Güncellenme Tarihi : 11.3.2021 22:30

İLGİLİ HABERLER