Bilim
  • 25.5.2021 11:45

Erkekler İçin Güneş Gözlüğü Rehberi

Doğru güneş gözlüğünü seçerken tarzınızı da konuşturmak istiyorsanız bazı detaylara dikkat etmelisiniz. Her şeyden önce bir güneş gözlüğünün asıl işlevinin UV koruması olduğunu unutmamalısınız. Erkekler genelde güneş gözlüğünü kendilerine yakıştırmakta zorlanır.

Aslında kendi yüz şekillerine uygun modeller denemedikleri için güneş gözlüğünün yakışmadığını düşünürler. Ve iyi bir güneş gözlüğünün çok pahalı olması gerektiği inancına sahip olmak da başka bir olumsuzluktur. Aslında yüksek kalitede mükemmel tasarıma sahip erkek güneş gözlüğü fiyatları gayet uygun olabilir. Eye Connection markası bunu kanıtlar.

Eye Connection erkek güneş gözlükleri yüksek kalite standartlarıyla sağlıklı ve kullanışlı, bütçe dostu fiyatlarıyla memnun edicidir. Sürekli yenilenen koleksiyonları ile ister klasik çizgilerde isterseniz de en son moda tasarımlarda gözlüklere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Erkekler Güneş Gözlüğü Seçerken Nasıl Bir Yol izlemeli?

Güneş gözlüğü seçimi öncesinde kesinlikle ilk yapmanız gereken şey yüz şeklinizi belirlemek olmalıdır. Yüz şeklinizi, oranlarını bilmezseniz hangi gözlük modellerinin size yakışacağı da bilmeli ve erkek güneş gözlüğünde klasik stilleri tanımalısınız. Hangi modellerin hangi aktiviteler için uygun olduğunu bilmek de seçimleri kolaylaştıran önemli bir unsurdur. Böylece erkek güneş gözlüğü fiyatları arasındaki farkı anlayabilirsiniz. Güneş gözlüğü seçerken;

Yüz şeklinizi belirleyerek uygun modelleri bulun.

Klasik erkek tarzını yansıtan gözlük stillerini keşfedin.

Gözlüğü nerede nasıl kullanacağınızı belirleyin.

Bisiklet ve yürüyüş gibi sporlar için mutlaka polarize cam tercih edin

Ataç kullanırken sürüşü destekleyen kırmızı tonlar, gri tonlarda kaliteli lensleri değerlendirin.

Yüzde 100 UV korumalı gözlük kalitesinden emin olun.

Bu unsurlara dikkat ettiğinizde hem gözlerinizi koruyan hem de tarzınızı ortaya çıkartıp tamamlayan bir modeli seçebilirsiniz. Eye Connection erkek güneş gözlüğü fiyatlarında cazip seçenek ve indirimlerle ürünlerini sunar. Markanın güvenli online alışveriş imkanı sunan sayfalarını ziyaret ederek, kendinize kaliteyi ve şıklığı satın alabilirsiniz.

Erkek Güneş Gözlüğü Modellerinde Modası Geçmeyen Stiller Hangileridir?

Klasik şıklığa sahip erkek güneş gözlüğü modellerine yatırım yaparak uzun vadeli doğru seçimi yapmış olursunuz. Modası geçmeyen gözlük stilleri arasından yüz tipinize uygun stili tercih edebilirsiniz. Trend ve modası geçmeyen erkek güneş gözlüğü fiyatları yüksek diyorsanız mutlaka Eye Connection koleksiyonlarına göz atmalısınız. Modası geçmeyen erkek gözlüğü stilleri ise;

Aviator klasik güneş gözlüğü

Aviator teardrop güneş gözlüğü

Aviator square güneş gözlüğü

Wayfarer güneş gözlüğü

Wrap tarzı güneş gözlükleri

Gri, siyah, kahverengi ve kehribar renginde gözlükler

Mat metal çerçeveli gözlükler

Kapalı kenarları olan spor gözlükler, şeklinde sıralanabilir.

Eye Connection ile modern, klasik, Retro ya da daha fazlasını kolaylıkla bulabilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan kaliteli ve göz sağlığınızı koruyan bir modeli alabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 25.5.2021 11:46

İLGİLİ HABERLER