Spor
  • 5.10.2005 03:33

ERMAN TOROĞLU : AZİZ YILDIRIM BANA GÖZÜ BAKMALI, BAŞIMA BİRŞEY GELİRSE SORUMLUSU KENDİSİDİR

GEÇEN hafta Aziz Yıldırım'a bazı sorular yönelttim cevabı da geldi.

En önemlisi, Fenerbahçe'nin gelirlerine kesinlikle temlik koyulmadığıydı. Bundan evvelki yazılarda sorduğum, "Fenerbahçe'nin ne kadar borcu var. Aziz Yıldırım şahsi olarak ne kadar para verdi" sorusuna hala cevap yok.

Hakan Bilal Kutlualp için "Sen bu şahsı iki senedir tanıyorsun, onun ne olduğunu ben sana Divan Toplantısı'nda açıklayacağım" diyor.

Hakan Bilal, Mehmet Arslan ve benim yemek yediğimizi yazmış, ancak yeri de yanlış zamanı da. Yemek yediğimiz mekan İstanbul'un sayılı balık restoranlarından birisiydi. Yani çok kalabalık bir restaruanttı, gizli olma şansı yoktu. Masadaki dördüncü şahsın ismini sayın Yıldırım vermemiş veya verememiş. Nedeni bilinmez, nedendir bilinmez. Ben söyleyeyim... Eyüp Kosif.

Her türlü sohbet

Bodrum'da da tamamen tesadüf eseri bulunduğum 8 kişilik yemek grubunda her türlü sohbet yapıldı. Masada Fenerbahçe eski başkanı Metin Aşık vardı. Yüksel Çağlar, Hakan Bilal Kutlualp, Turgay Aksoylu ve Şansal Büyüka ile beraberdik. Çok keyifli bir sohbet oldu ama sayın Yıldırım'ın dediği gibi Fenerbahçe'yi rakı mezesi yapmadık. Sayın Yıldırım ayrıca masada da rakı içilmedi, kırmızı şarap vardı.

Sayın Aziz Yıldırım, Ben herkesle yemeğe giderim. Daha 15 gün önce sen, beni, hem locana maç izlemeye, hem de yemeğe davet etmedin mi?

Yıldırım'ın yazıma verdiği yanıt sonuna kadar gayet makul ve düzgün gidiyordu. Ama son cümle yine bir çuval inciri berbat etti. Yani geçen haftaki atılan başlığı sayın Aziz Yıldırım onayladı. "Çok iyi şeyler yapıyor, bir tekmede yıkıyor" demiştik. Sayın Aziz Yıldırım'ın son cümlesi şuydu sayın okurlar...

Maça gidiyorum

"Sizi Fenerbahçe'nin büyük taraftarlarına havale ediyorum..."

Yine sayın Aziz Yıldırım bir başka ortak arkadaşımıza "Erman maça gelmesin, maça aldırmayacağım" diyor. Ben de İstanbul Emniyeti'nden koruma isteyerek, maça gidiyorum.

Şimdilerde de internet sitelerinde mesajlar geçiyor, "Başkanımızın gönderdiği havaleyi aldık. Gerekeni yapacağız" diye.

Sayın Aziz Yıldırım, artık bundan böyle senin bana gözünün içi gibi bakman lazım. Beni hep kontrol ettirmen lazım. Başıma birşey gelmesin diye özel önlemler aldırman lazım. Allah muhafaza, ya başıma bir şey gelirse!
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:58

İLGİLİ HABERLER