Spor
  • 16.10.2005 02:01

ERMAN TOROĞLU FENERBAHÇE'NİN PENALTISI İÇİN NE DEDİ?

Oynamadan kazandı


KÖTÜ bir lig maçı... Milli maçlar yüzünden lig maçlarına ara verilince, futbolcu da ligin havasından uzaklaşıyor. Zaten bütün sürprizler de bu tip haftalarda olur. Ama şu bir gerçek, F.Bahçe’nin dün akşamki futbolu sürpriz değildi. Her zamanki gibi bir şey oynamadan 3 puanı kaptılar.

Bir gün Anelka, bir gün Alex işi bitiriyorlar. Bakın, PSV maçında F.Bahçe iyi oynadı. Ama ne zaman? 10 kişi kalan rakibine karşı. İnanılmaz derecede defansta kademe hatası yapıyorlar ve top kendi hücum arkadaşlarındayken, rakibin hücumcularının arkalarında durması gerekirken, yanlarında duruyorlar.

Aralarında atılan her tek topta hepsi birden oyundan düşüyorlar. Bunu dün gece de yaptılar, geçmiş haftalarda da yapıyorlardı. Şampiyonlar Ligi bu tip hataları kabul etmez.

Aynı penaltıyı çalar mıydı?

Ankaragücülü futbolcular ‘Zaten bu maçı kaybedebiliriz. Kimse de bize bir şey demez’ havasındaydılar. Eğer maça biraz inansalardı, dün gece kesinlikle puan çıkarırlardı.

Sol tarafta Ümit’te bayağı bir düşüş var. Serkan yine çok özverili. Selçuk durgundu. Demek ki milli maç yorgunluğunu atamamış. Nobre gene itiyor, kalkıyor, kendini yere atıyor.

Ankaragücü’nden İlhan Mansız iyi niyetle mücadele etti. Rakiple ve hakemle dalaşmadı. Demek ki bu futbolcuları büyük takım formaları değiştiriyor.

Erol Ersoy aynı pozisyonlarda iki takıma ayrı ayrı düdükler çaldı. Anelka’ya verdiği penaltıda şunu diyorum: ‘Eğer bu pozisyonda çaldığın rahatlıkta F.Bahçe aleyhine de bu penaltıyı verirsen, o zaman tamam!...’ Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER