Spor
  • 7.12.2019 21:45

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim ve Falcao için flaş sözler!

Sabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor'u konuk ettiği karşılaşmayı yorumladı. Sarı kırmızılı takımın kazandığı penaltıyı değerlendiren Toroğlu, deneyimli teknik direktör Fatih Terim ve Kolombiyalı forvet Radamel Falcao hakkında da son dakika çarpıcı ifadeler kullandı. İşte, Erman Toroğlu'nun Galatasaray - Alanyaspor maçı için yaptığı son dakika değerlendirmeleri...

Süper Lig'de 14. hafta karşılaşmasında Galatasaray, Alanyaspor'u konuk etti. Sarı kırmızılılar karşılaşamnın 20. dakikasında Younes Belhanda'nın penaltıdan bulduğu golle 1-0 öne geçerken karşılaşmayı A Spor canlı yayınında yorumlayan Sabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu, penaltı kararı ve Belhanda hakkında son dakika tespitlerinde bulundu. Toroğlu, Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim ve Kolombiyalı forvet Radamel Falcao hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

Son Dakika Haberi: Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim ve Radamel Falcao için flaş sözler!

"Belhanda'nın yaptığı şey yanlış ama..."

"Penaltı, net penaltı. Profesyonel bir iş yapılıyor. Profesyonel işte gönül koyma, 'Bu, bunu yaptı, ben onu istemiyorum' şansın yoktur. Bu oyuncu senin oyuncunsa bundan sonuna kadar faydalanacaksın, sonunda satacaksın. Bu oyuncuya kızıp oynatmazsan satamazsın. Seyirciye hareket yapmış, terbiyesizlik yapmış, ardından özür dilemiş. Yaptığı şey yanlış. Ama bazı şeyler vardır; üst üste yapmıyorsa, alışkanlık değilse ben onu oynatırım."

Son Dakika Haberi: Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim ve Radamel Falcao için flaş sözler!

"Belhanda iyi oynamıyor"

"Penaltı kurtarılmaz, penaltı kaçırılır. Kaleci öne çıkarsa açıyı kapatır, kaçırırsın. Yoksa penaltıyı kurtaramazsın. Kaleye sert atılan toplar %90-95 gol olur. Onun için Belhanda vs... fark etmez. Galatasaray'ın futbolcusuysa ondan faydalanırım, sonra da satarım. Seyirci tavır koyuyor, çağırmıyor... Tamam çağırmasın, çağırmaya mecbur değil. Ama oyuncu oynamaya mecbur. Belhanda iyi oynamıyor."

Son Dakika Haberi: Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim ve Radamel Falcao için flaş sözler!

"Fatih Terim'in geldiği noktaya bak"

"Sezon başı Fatih Terim'i dinliyordum. Hayallerinin özeti Şampiyonlar Ligi finali oynamaktı, öyle lanse ediyordu. Geldiği noktaya bak. Ben dışarıdan gelsem, 'Buna büyük takım diyorlar, buna da Anadolu takımı, bir fark var mı?' deseler hiçbir oyun farkı yok. Aynı iki takım. Futbolcu kalitesi de çok farklı değil. Eee, biri Alanyaspor biri Galatasaray. Eski çamlar bardak oldu, o işler bitti artık."

Son Dakika Haberi: Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim ve Radamel Falcao için flaş sözler!

Öteki topçular neler diyor biliyor musun?"

"Belhanda kötü oynuyor ama hiç olmazsa sahaya çıkıyor. Haksızlık yapmayalım öteki [Falcao] hiç yok. Öteki topçular neler diyor biliyor musun? Torenler falan... 'Ne oldu ya Falcao' diyorlar, yöneticiye, Fatih Terim'e seyirciye falan. Seyirci çok istiyordu. Seyirci teknik direktör, futbolcu aldırmaz."

Güncellenme Tarihi : 8.12.2019 00:50

İLGİLİ HABERLER