Spor
  • 30.5.2013 22:02

Erman'a Trabzon kancası

Zirvede gelecek sezonun planlaması ve transferler görüşüldü. Ayrıca takımdan gidecek ve kalacaklarla ilgili de Akçay, yönetime rapor sundu.

Bordo mavili takımda kaleci antrenörlüğü için Alper Boğuşlu'nun ismi geçiyor. Şenol Güneş döneminde Trabzonspor'da görev yapan Boğuşlu döneminde Tolga ve Onur'un performansında artış gözlenirken tekrar görev alması için görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Şuana kadar teknik ekepti Mustafa Akçay'ın yanısıra Hami Mandıralı, Hamdi Zıvalıoğlu ve Turgay Karslı isimleri kesinleşirken kaleci antrenörüyle ekip tamamlanacak. Ayrıca bir yabancı kondisyonerin de takıma katılabileceği gelen haberler arasında. Bordo mavili takımda oluşan yeni teknik ekibe pazartesi günü toplu imza töreni yapılması bekleniyor.

Yeni teknik ekip cephesinde bunlar yaşanırken Tolunay Kafkas krizinin nasıl ve ne zaman çözüleceği merakla bekleniyor. Sözleşmesinde tazminat maddesi bulunan Kafkas'ın gönderiliş şeklinden rahatsız olurken Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekbinin Trabzon'a gelerek tecrübeli hoca ile masaya oturup gönlünü almayı ve dostane şekilde ayrılmak isteyeceği belirtildi. Yönetimin sözleşmenin feshini ise uygun şartlar ile yapma konusunda Kafkas ile anlaşmayı umuyor.

Bu arada yeni teknik ekip transfer çalışmalarına da hız verdi. Gelecek sezonun takımını oluşturma adına çalışamalarına hız veren Sportif Direktör Fatih Tekke ve Mustafa Akçay bu doğrultuda isimler belirliyor. Gaziantepspor'dan Orhan Gülle, Galatasaray'dan Çağlar Birinci, Sivasspor'dan Erman Kılıç, Manisaspor'dan Hüseyi Tok listedeki bazı isimler. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:52

İLGİLİ HABERLER