Asayiş
  • 27.3.2012 12:20

Ermeni Kızını intihara sürekleyen Türkler yakalandı

KAÇAK olarak İstanbul’a gelip çalışan Ermenistan vatandaşı Narine Mkrtchyan’a (24) çıplak fotoğrafıyla şantaj yaptıkları için siyanür içerek intihar etmesine neden oldukları ileri sürülen erkek arkadaşı Orhan Okumuş (24) ile ağabeyi Barış Okumuş yakalandı ve “şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlarından tutuklandı. Ermenistan’dan iş bulma amacıyla 4 yıl önce Türkiye’ye göç eden Narine, gümüş imalathanesinde çalışmaya başladı.

Kaçak yaşadıkları İstanbul Kumkapı’daki evlerinde üvey babası ve ağabeyiyle kalan Narine, aynı mahallede oturan Orhan’a âşık oldu. İddiaya göre Orhan, Narine’nin çıplak görüntülerini bilgisayarın kamerasıyla gizlice çekti. Görüntülerden ağabeyi Barış Okumuş’un da haberi oldu. Barış, Narine’ye kendisiyle birlikte olmazsa görüntüleri ağabeyine vereceğini söyleyerek şantaj yaptı. Ancak genç kız, şantaja boyun eğmeyince Barış, 26 Şubat’ta görüntüleri ağabey Zhora Mkrtchyan’a gösterdi. Görüntülerin bir kopyasını alan genç kızın ağabeyi, kardeşiyle tartıştı. Ağabeyi odadan çıkınca Narine görüntülerin bulunduğu hafıza kartını yuttu. Bunalıma giren genç kız, 28 Şubat günü işyerinden aldığı siyanürü içerek yaşamına son verdi. Ağabey Mkrtchyan Okumuş kardeşlerden şikâyetçi oldu. İkilinin kızkardeşinden şantajla para sızdırdığını da söyledi. Narine’nin yuttuğu hafıza kartı otopsisinde bağırsaklarından çıkarılarak incelenmesi için emniyete gönderildi.

‘ŞANTAJ YAPMADIK’
Orhan Okumuş, Narine ile evlenme düşüncelerinin olduğunu, birkaç defa cinsel ilişkiye girdiklerini ancak Narine’nin üvey babası tarafından tecavüze uğradığını söylemesinin ardından evlenmekten vazgeçtiğini ileri sürdü. Evlenemeyeceğini söyledikten üç gün sonra ise Narine’nin intihar ettiğini öğrendiğini söyleyen Orhan, gizlice fotoğraf çekmediğini ve şantaj yapmadığını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:16

İLGİLİ HABERLER