Gündem
  • 27.10.2020 21:18

Ermenistan eski Başbakanı: Karabağ'ı kurtaralım derken Ermenistan da elden gidecek

Ermenistan’ın eski başbakanından Paşinyan’a istifa çağrısı

Ermenistan'ın eski Başbakanı Vazgen Manukyan, Nikol Paşinyan'ı istifaya çağırdı. Ermenistan tarihinin utanç verici ve yıkıcı sayfalarından birini yaşadıklarını belirten Manukyan, "Sadece Karabağ değil, Ermenistan ve Ermenilerin geleceği de tehdit altında" dedi.

Ermenistan’ın eski Başbakanı Vazgen Manukyan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ı istifaya çağırdı.

“Utanç verici günler yaşıyoruz”

Azerbaycan24'ün haberine göre, Ermenistan’ın ‘utanç verici’ ve ‘yıkıcı günler’ yaşadığını belirten Manukyan, “Sadece Karabağ değil, aynı zamanda Ermenistan ve Ermenilerin geleceği de tehlikede. Durumu değiştirmek mümkün mü? Evet! Ancak mevcut hükümetle değil. Ne yapalım? Bu hükümet istifa etmeli” dedi.

“Her şeyi kaybedebiliriz”

Hükümetin tüm gücünü orduya devretmesi gerektiğini de söyleyen Manukyan, “Ülkeye yıkıcı darbeler vurmadan bunu gönüllü olarak yapmalılar. Bütün iktidarı ele geçiren ordu, mevcut savaş durumu için gerekli önlemleri almalı ve Karabağ ile ortak bir ‘Savunma Komitesi’ kurmalıdır. Kurtuluşun tek yolu budur. Aksi takdirde her şeyi kaybedebiliriz” ifadelerini kullandı.

Cephedeki Ermenistan askerleri isyan etti: Bizi burada bırakıp gittiler, üç gündür açız
Ermenistan cephesinden yenilgi haberleri gelmeye devam ederken, paylaşılan bir video Ermenistan askerlerinin içler acısı halini gözler önüne serdi. Askerler 'Bizi burada bırakıp gittiler. Üç gündür yemek yok, kimsenin bizi umursadığı yok' diyerek isyan etti.
Güncellenme Tarihi : 27.10.2020 21:34

İLGİLİ HABERLER