Dünya
  • 27.10.2020 16:27

Ermenistan'da deprem!.. Kritik isim görevden alındı

Azerbaycan karşısında ağır kayıplar veren Ermenistan'ın Başbakanı Paşinyan'a bir tepki de Ermenistan'ın ilk başbakanı Vazgen Mikaeli Manukyan'dan geldi. Makunyan, Paşinyan hükümetini eleştirerek, " Bugün tarihimizin en utanç verici sayfalarından birinde yaşıyoruz. Ermenistan ve Ermenistan’ın geleceği tehdit altında. Bu hükümet istifa etmeli. Tek kurtuluş bu. Aksi takdirde her şeyimizi kaybedebiliriz" dedi. Öte yandan, Azerbaycan tarafından ağır yenilgiye uğrayan Ermenistan, askeri istihbarat biriminin başkanı General Hovanes'i görevden aldığını duyurdu.

"İSTİFA ET YOKSA HER ŞEYİ KAYBEDEBİLİRİZ"

Azerbaycan karşısında ağır kayıplar veren Ermenistan'ın Başbakanı Paşinyan'a bir tepki de Ermenistan'ın ilk başbakanı Vazgen Mikaeli Manukyan'dan geldi. Makunyan Paşinyan hükümetini eleştirerek, " Bugün tarihimizin en utanç verici sayfalarından birinde yaşıyoruz. Ermenistan ve Ermenistan’In geleceği tehdit altında. Bu hükümet istifa etmeli. Tek kurtuluş bu. Aksi takdirde her şeyimizi kaybedebiliriz" dedi.

Azerbaycan ordusu karşısında verdiği ağır kayıplar sonrası kendine destekçi arayan Ermenistan'ın Başbakanı Nikol Paşinyan'a bir darbe de Ermenistan'ın ilk başbakanı ve eski savunma bakanı Ulusal Demokratik Birlik Partisi Başkanı Vazgen Mikaeli Manukyan'dan geldi. Ermenistan hükümetini istifaya çağıran Manukyan, “Bugün tarihimizin en utanç verici sayfalarından birinde yaşıyoruz” dedi.

PAŞİNYA'NIN EŞİ CEHPEYE GİDİYOR

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan, askeri eğitim alacağını duyurdu.42 yaşındaki Hakobyan, Facebok sayfasında birkaç gün içinde "Ermenistan'ın sınırlarını korumak için cepheye gideceğini" açıklamıştı.

KRİTİK İSİM GÖREVDEN ALINDI

Öte yandan, Azerbaycan tarafından ağır yenilgiye uğrayan Ermenistan, askeri istihbarat biriminin başkanı General Hovanes'i görevden aldığını duyurdu.

Güncellenme Tarihi : 27.10.2020 16:38

İLGİLİ HABERLER