Ermenistan'dan alçak plan! Azerbaycan istihbaratı tespit etti!

••1 dk okuma
Ermenistan'dan alçak plan! Azerbaycan istihbaratı tespit etti!

Hızlı Özet

“Azerbaycan Güvenlik Servisi, Azerbaycanlı vatandaşları şüpheli gördükleri kişileri derhal ilgili birimlere haber vermeleri konusunda uyardı.”






Azerbaycan İstihbaratı (DTX) tarafından tespit edilen bilgilere göre, Ermenistan özel servisleri, Azerbaycan'ın büyük şehirlerinde, ordularının bir dizi yenilgisini örtbas etmek için terör örgütlerini kullanıp kaos çıkarmak istiyor.



Azerbaycan İstihbaratı'ndan yapılan açıklamada, Ermenistan terör örgütlerini devreye sokarak kanlı bir eylem planı içinde olduğu belirtildi.



Azerbaycan istihbaratı açıklama yaptı



Azerbaycan Güvenlik Servisi, Azerbaycanlı vatandaşları şüpheli gördükleri kişileri derhal ilgili birimlere haber vermeleri konusunda uyardı.



ASALA'yı harekete geçirecekler



Yapılan açıklamada, 'Ermenistan, terörü destekleyen ve devlet düzeyinde terör eylemleri gerçekleştiren bir devlettir. Şu anda Ortadoğu'dan bazı terör örgütlerine mensup teröristler Ermeni silahlı kuvvetlerinde ve özel hizmetlerde hizmet veriyor. Azerbaycan istihbaratı şüpheli kişi ve durumların (012) 4059999 numaralı telefona bildirilmesini istedi.



Aynı zamanda Ermeni terör örgütü ASALA'nın son dönemde faaliyete geçmesi, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin yurtdışındaki diplomatik misyonları ve personllerine dikkatli olunması çağrısı yapıldı.




Bu haber 455 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fly Dubai, sürekli dua eden ve kadınlarla el sıkışmayı reddeden bir pilotla bizi kandırdı
Gündem

Fly Dubai, sürekli dua eden ve kadınlarla el sıkışmayı reddeden bir pilotla bizi kandırdı

Gazeteci, saldırganın kimliğini açıklamak istemeyen bir meslektaşından alıntı yaparak şunları ekledi: "Flydubai'deki iş ortamında dini uygulamaları alışılmadıktı. Örneğin, çok dua ederdi ve kadınlarla el sıkışmaktan kaçınırdı."

Habervitrini9360 Görüntüleme
Spiker Erhan Çelik'in eşi Op. Dr. Özlem Gültekin'in ölümünde 5 kişi gözaltına alındı
Gündem

Spiker Erhan Çelik'in eşi Op. Dr. Özlem Gültekin'in ölümünde 5 kişi gözaltına alındı

Spiker Erhan Çelik ile 2019 yılında evlenen Op. Dr. Özlem Gültekin, 14 Ağustos 2026'da İzmir'deki kliniğinde ölü olarak bulunmuştu. Boşanma aşamasın olduğu eşi Erhan Çelik, Gültekin'e uzun süredir aşırı dozda anestezik madde temin ederek uyguladıkları iddiasıyla bazı kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Habervitrini10317 Görüntüleme
Hayran bıraktı.. İneklerden süt sağabilen yerli robot TEKNOFEST'te tanıtılıyor
Gündem

Hayran bıraktı.. İneklerden süt sağabilen yerli robot TEKNOFEST'te tanıtılıyor

Anadolu Ajansının (AA) "Global İletişim Ortağı" olduğu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile T3 Vakfı yürütücülüğündeki Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda ziyaretçilerini ağırlıyor.

Habervitrini10590 Görüntüleme
Denizolgun'un ölümüne ilişkin 6 zanlı hakkında 3 ayrı dava
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Denizolgun'un ölümüne ilişkin 6 zanlı hakkında 3 ayrı dava

Elde edilen yeni deliller çerçevesinde, Denizolgun'un tutuklanan özel doktoru N.D. hakkında "yalan tanıklık", Adli Tıp Kurumu görevlileri İ.Ç, Ç.K. ve S.Ç. hakkında "belgede sahtecilik", şüpheliler A.G.D.K. ve H.T.K. hakkında ise "suç delillerini yok etme" suçlarından ayrı ayrı kamu davası açıldığı öğrenildi.

Habervitrini14372 Görüntüleme