Gündem
  • 5.10.2020 14:37

Ermenistan'ın şampiyon sporcusu cephede öldürüldü

Ermenistan Powerlifting şampiyonu olan Tatul Harutyunyanişgal ettikleri Karabağ'ı Azerbaycan'a karşı savaşırken cephede öldürüldü. Ermenistan Ermenistan Powerlifting Federasyonu işgal ettikleri topraklar için can veren sporcuları için bir mesaj yayınlayarak,'Huzur içinde yatsın kahraman': Ermenistan güçlendirme şampiyonu 'Dağlık Karabağ'da savaşta öldürüldü. karabağ savaşlarında, Ermenistan'ın şampiyonu ve iyi dostumuz Tatul Harutyunyan'ın bir başka APF üyesi öldüğünü büyük üzüntüyle bildiriyoruz ." dedi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve basketbol sahası
 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava

Kayıplarından sonra asker ve techizat sıkıntısı çeken Ermenistan büyük küçük demeden bulduğu her erkeği silah altına alıyor. 3 milyonluk Ermenistan'ın nüfusunun yarısı Rusya'da bulunuyor. İş için Rusya'ya giden Ermenilere de çağrıda bulununan Ermeni komutlar gelip ülkesi için çarpışmalarını istiyor.
Ermeni ordusunun en çok tercih ettiği kesim ise sporcular.. Sporcuların savaşa çabuk adapte olacağını

Powerlifting Nedir?

Powerlifting: Squat, bench press ve deadlift olarak adlandırılan 3 büyüklerde, 1 tekrarda maksimum ağırlığı (1rm) kaldırmaya odaklı bir güç sporudur.

Ağırlık olan her yerde uygulanabilmesi, uygulayan sporculara estetik bir fizik sunması, objektif ve keyifli bir spor olması nedeniyle gittikçe popüler hale gelen bu sporda profesyonel ya da amatör olarak ilerlemek istiyorsanız bu yazı sizin için bilmeniz gereken her şeyi içeriyor.

Güncellenme Tarihi : 5.10.2020 15:31

İLGİLİ HABERLER