Spor
  • 13.2.2020 03:04

Erol Bulut: Futbolcularım tarih yazdı

Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda Galatasaray’a 3-1 mağlup olmasına rağmen son 4 takım arasına kalmayı başaran Alanyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, maçın ardından oyuncularına yönelik övgü dolu ifadeler kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Alanyaspor, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 3-1 mağlup olsa da ilk maçtaki 2-0’lık skor avantajıyla yarı finale yükselmeyi başardı.

Karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, oyuncularına yönelik övgü dolu ifadeler kullandı.

İstedikleri futbolu oynayamadıklarını belirten Erol Bulut, “Çok mutluyuz. Bugün zor bir maç oldu. İyi başlamadık. 90 dakika boyunca istediğimiz oyunu yansıtamadık. İyi bir Galatasaray'a karşı oynadık. Turu geçmekten dolayı mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum mücadelelerinden dolayı” dedi.

Mental yorgunluğun olabileceğini ifade eden Bulut, “Erken golü yeyince futbolcularda panik başlıyor. Galatasaray bizden iyi oynadı. Biz istediğiniz oyunu maçın başından beri gerçekleştiremedik. Yakaladıklarımızın birkaçından birini değerlendirdik. Galatasaray daha iyi değerlendirdi. 3-1 bitti. 2-0 ilk maçı almamızın rahatlığı vardı” şeklinde konuştu.

Oyuncularının tarihi bir başarı elde ettiklerine değinen Bulut, “Futbolcularım tarih yazdı. Onları canlı gönülden tebrik ediyorum. Şimdi lige konsantre olacağız. Önemli maçlarımız var önümüzde” ifadelerini kullandı.

Hedeflerine ilişkin de konuşan başarılı çalıştırıcı, “Her gittiğim takımda en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hem Malatya'da 2 sene boyunca iyi işler yaptık, burada da sezona iyi başladık, ikinci yarıya iyi başladık. Tabii burada en önemli faktör futbolculara verdiğimiz bilgileri, dataları sahaya iyi yansıtmaları… Benim bir hedefim var ama bunu şimdi burada açıklamayacağım. Bizim için önemli olan 34 hafta sonra nerede olduğumuzdur” dedi.

Sezona iyi başladıklarını ve ilk yarıyı da güzel tamamladıklarını hatırlatan Erol Bulut, “İkinci yarıya güzel devam ediyoruz. Bugüne kadar şampiyonluktan bahsetmedim. Bizim hedefimiz ilk 8 içerisinde olabilmek. Geçen seneden daha iyi olmak. Sezon sonunda ne olacak. Şu an kestiremeyiz. İnşallah iyi bir yerde sonuçlandırırız. İki kulvarda da en iyisini yapmak istediğimizi hep söyledim. Sonuna kadar götürmeye çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 13.2.2020 03:06

İLGİLİ HABERLER