Spor
  • 11.3.2021 11:46

Erol Bulut'tan flaş karar! Anlayışını değiştiriyor...

Konya maçının ilk yarısında rakip sahada baskıyla iki gol bulan Fenerbahçe bu oyun anlayışını devam ettirmek istiyor. Sarı-lacivertliler önümüzdeki dönemde Kadıköy’de de etkili presle sonuca gitmeyi planlıyor.

Fenerbahçe’de teknik heyet, İttifak Holding Konyaspor maçındaki oyun anlayışının devam etmesini istiyor. Milliyet'in haberine göre; Karşılaşmanın özellikle ilk yarısında rakip yarı sahada yapılan etkili baskı teknik heyeti bir hayli memnun etti. Sarı-lacivertli teknik heyet bu baskıyı önümüzdeki kritik haftalarda hem Kadıköy’de hem de deplasman maçlarında uygulatmayı planlıyor.

Konyaspor’un kendi yarı sahasından çıkmaya çalışırken kaptırdığı toplar sayesinde sarı-lacivertli takım ilk yarıda arka arkaya önemli pozisyonlar bulurken, Attila Szalai ve Osayi Samuel’in golleriyle iki farkı yakalamıştı. Serdar Aziz’in son dakikalarda attığı gol ise 3-0’lık skoru belirlemişti.

Rakipler Kadıköy'de farklı!

Bu sezon özellikle Kadıköy’de rakipler farklı bir oyun anlayışıyla mücadele ediyor. Sarı-lacivetliler deplasmanlarda pasla oyun kurmak isteyen rakiplerine karşı bu baskıdan daha rahat sonuç alıyor. Ancak Kadıköy’de durum biraz daha farklı oluyor. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda rakipler daha az topa sahip olmayı tercih ediyor.

Fenerbahçe önümüzdeki dönem Kadıköy’de de rakip yarı sahada baskı yapacak. Top rakibe geçtiği anda şiddetli bir baskı başlayacak. Rakibi paniğe ve hataya sürükleyecek bu baskı sayesinde daha kolay pozisyon bulunması planlanıyor. Teknik Direktör Erol Bulut ve ekibi kalan 12 maçta bu oyun anlayışıyla sonuca gitmenin hesaplarını yapıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 11.3.2021 11:49

İLGİLİ HABERLER