Spor
  • 9.10.2020 00:19

Erol Bulut'tan flaş karar! Yıldız isimle yollar ayrılıyor...

KAYNAK : MİLLİYET

Takıma katılanlar sonrası kadrosu genişleyen Fenerbahçe'de iki yıldızın geleceği merak konusu oldu. Teknik direktör Erol Bulut iki isimle ilgili kararını verdi.

Yeni sezon için takımda büyük bir değişikliği giden Fenerbahçe, transfer dönemini en başarılı kapatan kulüp oldu. Nokta transferler için büyük çaba sarf eden sarı-lacivertli kulüpte, Başkan Ali Koç ile kurmayları yoğun mesai harcadı.

Transferin son saatlerine kadar mesaisi bitmeyen Fenerbahçe'de 18 yeni isim kadroya dahil edilirken 14 isimle ise yollar ayrıldı.

Fenerbahçe'deki futbolculuk kariyerini noktalayan Emre Belözoğlu, kulüpteki yeni görevi ile tarihe geçti. Aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra sportif direktörlük koltuğuna oturan Emre Belözoğlu, transfer sürecinde büyük çaba sarf etti.

Takıma dahil olması planlanan oyuncular ile birebir iletişime geçen Belözoğlu, 18 yeni oyuncunun takıma katılmasında etkin rol üstlendi. En son 1993-94 sezonunda 17 oyuncu ile en çok transferi yapan kulüp olan Fenerbahçe, 2020-21 sezonunda kendi rekorunu egale etti. Yapılan transferlerle sportif direktör Emre Belözoğlu da yeni göreviyle tarihe geçti.

Takıma katılanlar sonrası kadrosu genişleyen Fenerbahçe'de iki yıldızın geleceği merak konusu oldu. Teknik direktör Erol Bulut iki isimle ilgili kararını verdi.

Fenerbahçe'de transfer döneminde yüksek maaşı nedeniyle takımdan gönderilmek istenen Garry Rodrigues ile kadroda düşünülmeyen Dirar takımda kalmıştı.

Her iki futbolcunun da lisansı çıkarılmasına rağmen Erol Bulut'un öncelikleri arasında yer almıyorlar.

ITTI Saudi Club'ın haberine göre Garry Rodrigues, önümüzdeki hafta yeni sezon hazırlıkları için Al-Ittihat kulübüne geri dönecek.

Sağ bek ve açıktaki rekabet nedeniyle ise Dirar, hocanın planları arasında yer almıyor.

Güncellenme Tarihi : 9.10.2020 01:34

İLGİLİ HABERLER