Spor
  • 30.3.2018 00:05

Ersan İlyasova, FETÖ'cü Enes Kanter'i yere serdi

NBA'de Philadephia'nın New York'u yendiği maçta Ersan İlyasova, FETÖ lideri Gülen'e bağlılık yemini eden Enes Kanter'i bloklayınca sosyal medyayı coşturdu.

Kenardan gelip 28 dakika süre alan Ersan İlyasova smaca giden Enes Kanter'i arkadan gelip blokladı, hakemlerin faul kararı verdiği pozisyonda yere düşen Kanter sakatlık geçirdi.

Ersan İlyasova, FETÖ'cü Enes Kanter'i yere serdi! ile ilgili görsel sonucu

NBA’de Philadelphia’nın New York Knicks ile karşılaştığı mücadelede sosyal medyanın çok konuştuğu bir pozisyon yaşandı…

İkinci periyotun başında milli basketbolcumuz Ersan İlyasova, FETÖ’cü Enes Kanter ile karşı karşıya geldi. New York Knicks kaptığı topta hızlı hücuma çıkarken bomboş pozisyonda smaç yapmak isteyen rakibi, Ersan İlyasova’yı hesaba katmamıştı.

ERSAN DEV EKRANA BAKTI

Smaç için yükseldiğinde arkadan gelerek yetişen Ersan İlyasova topu bloklayarak baskete izin vermezken, Kanter boş pozisyonu smaçlayamadığı gibi sert bir şekilde yere düştü. Oyuncu yerde kalırken, Ersan İlyasova kendisiyle hiç ilgilenmedi ve önce arkadaşlarının tebriklerini kabul edip daha sonra hakemlerin faul çaldığı pozisyonun tekrarını izlemek için tepedeki dev ekrana baktı. O anlar sosyal medyada da günün en çok konuşulan olayı oldu.

Ersan İlyasova, FETÖ'cü Enes Kanter'i yere serdi! ile ilgili görsel sonucu

YÜZÜNE BİLE BAKMADI

İlyasova, Kanter'le hiç ilgilenmedi ve pozisyonun tekrarını izlemek için tepedeki dev ekrana baktı. Enes Kanter'in yere yıkılışı sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı ve "Son kale düştü" yorumları yapıldı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 29.3.2018 23:55

İLGİLİ HABERLER