Spor
  • 19.6.2019 01:00

Ersun Yanal biletlerini kesti! 8 isim yolcu

Geçtiğimiz sezonu 6. sırada tamamlayan ve aynı senaryoyu tekrar yaşamamak istemeyen Fenerbahçe'de yeni sezonun kadrosunu oluşturmak üzere çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Sarı lacivertli kulüpte teknik direktör Ersun Yanal, gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği 8 oyuncunun üstünü çizdi.

Fenerbahçe'de yeni sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Geride bıraktığımız sezonu 46 puanla 6. sırada tamamlayan ve gelecek sezona şampiyonluk iddiasıyla girmek isteyen sarı lacivertlilerde takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı. Teknik direktör Ersun Yanal, gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği 8 oyuncunun biletini kesti.

Ersun Yanal biletlerini kesti! Fenerbahçe'de 8 isim yolcu

Mali açıdan sıkıntılı bir sürecin içinde olan kulüp bir yandan yol haritasını çizebilmek için UEFA üst kurulunun kararını bekleyen sarı lacivertli kulüp, karar olumlu olsa bile bonservis bedeli ödeyerek oyuncu almakta zorlanacak. Bu nedenle özellikle yurt içindeki transferlerde takas konusu gündeme geldi.

Ersun Yanal biletlerini kesti! Fenerbahçe'de 8 isim yolcu

Sadık Çiftpınar, Mehmet Ekici, Ozan Tufan, Alper Potuk, Miha Zajc, Michael Frey, Barış Alıcı ve Jailson gibi isimler takasta kullanılması düşünülen isimler. Fanatik'te yer alan habere göre teknik direktör Ersun Yanal'ın ilk 11 planlarında bu isimler yer almıyor.

Ersun Yanal biletlerini kesti! Fenerbahçe'de 8 isim yolcu

Yönetim gerekli maddi kaynağı bulamadığı taktirde kulüplere ihtiyacına göre bu isimlerden bazılarını kiralık ya da bonservisiyle önerilecek. Bunun dışında bu isimlerden bazıları takas dışında bonservis geliri karşılığında da gidebilir. Özellikle Jailson ve Zajc'a teklifler olduğu biliniyor.

Ersun Yanal biletlerini kesti! Fenerbahçe'de 8 isim yolcu

Ozan'a da son olarak Avrupa'dan 3 milyon euroluk bir teklif söz konusuydu. İstenen bonservis bedeli bulunursa satılık, olmadığı taktirde ise kiralık ya da takas yoluyla bu isimlerin takımdan ayrılması yüksek ihtimal gibi görünüyor.

 

Güncellenme Tarihi : 19.6.2019 01:53

İLGİLİ HABERLER