Spor
  • 30.3.2015 15:37

Ersun Yanal futbolcu avında

Spor Toto Süper Lig'de 43 puanla 5. sırada yer alan ve Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdüren Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için de çalışmalarını sürdürüyor. Akhisar Belediyespor karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından yurt dışına çıkan Ersun Yanal, daha önce isimlerini belirlediği oyuncuları izlemek ve listesine yeni isimler katmak için Avrupa'da maçtan maça koşarak geniş bir futbolcu portföyü oluşturuyor. Avrupa'da oynanan milli maçları takip eden deneyimli teknik adam, belirlediği isimleri yönetim kuruluna rapor halinde sunacak.

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurarak zirve mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın bundan sonraki dönemde de fırsat buldukça oyuncu izlemeye devam ederek gelecek sezonun planlaması doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

HACIOSMANOĞLU İLE YANAL BİR ARAYA GELİYOR
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, uzun bir aranın ardından Trabzon'a gelerek teknik direktör Ersun Yanal ve yönetim kurulu ile bir araya gelecek. Bir haftadır yurt dışında bulunan teknik direktör Ersun Yanal'dan, hazırlamış olduğu transfer raporunu alacak olan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu gelecek sezonki yol haritasını da büyük oranda belirleyecek. Yarın başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelmesi beklenen Ersun Yanal'ın gidecek oyuncular hakkındaki raporunu ise gelecek haftalarda vereceği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yargıtay kararından sonra yönetim kurulu ile bir araya gelerek yaşanan son gelişmeleri yerinde değerlendirecek. Camianın ısrarla kongre istemi karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merakla beklenen Hacıosmanoğlu yönetim kurulunun da fikirlerini alarak yol haritasını belirleyecek.

FATİH TEKKE'YE KUTLAMA
Trabzonspor'un eski yıldız oyuncularından Fatih Tekke'nin Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile teknik direktör olarak anlaşma sağlamasının ardından bordo-mavili kulüp kutlama mesajı yayımladı. Mesajda, "Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile anlaşma sağlayan eski gol kralımız, teknik direktör Fatih Tekke’ye ve ekibine görevlerinde başarılar dileriz" denildi.

HAZIRLIKLARA YARIN DEVAM EDİLECEK
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 gün izin yaparak Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başlayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yarın kaldığı yerden sürdürecek. Yarın akşam saatlerinde gerçekleştirilecek antrenmana yurt dışında bulunan teknik direktör Ersun Yanal'ın da katılması bekleniyor.

GÖKMEN ŞAHİN

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:18

İLGİLİ HABERLER