Spor
  • 14.10.2005 02:25

ERSUN YANAL'A GÖNDERMELERDE BULUNAN TÜMER, FATİH HOCA'NIN FARKINI AÇIKLADI

Danimarka, Ukrayna ve Arnavutluk maçlarında attığı gollerle A Milli Takımımız’ı sırtlayan Tümer Metin, kendisine güvenenleri mahcup etmediği için mutlu olduğunu söyledi.

Görev verildiği her zaman milli forma için elinden gelen her şeyi yaptığını belirten Beşiktaşlı futbolcu, kendisini Milli Takım’a almayan Ersun Yanal’a gönderme yaparak, ‘Teknik direktörler, güvendikleri futbolcularla çalışır, görev verir. Fatih Terim bana inandı, güvendi ve ay yıldızlı formayı giydirdi. Şimdi ben de, o da çok mutluyuz’ dedi.

Gollerin devamı gelir

Tümer Metin,
Milli Takım’ın play-off’ta karşısına kim çıkarsa çıksın eleyeceğini de iddia ederek, ‘Biz finallere yüzde yüz katılacağız. Bunu, gerçekten inanarak söylüyorum. Biz, kendi futbolumuzu sahaya yansıtırsak, yenemeyeceğimiz takım yok’ diye konuştu.

Milli Takım’daki başarısını, Fatih Terim’in kendisini alışık olduğu sol kanatta oynatmasına bağlayan Tümer, ‘Ben futbol hayatım boyunca sol kanatta oynamayı tercih ettim. Fatih Terim hocamız da beni bu bölgede oynatıyor. 4-4-2 sisteminde en solda oynamak beni coşturuyor’ ifadesini kullandı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:54

İLGİLİ HABERLER