Spor
  • 16.8.2019 10:42

Ersun Yanal'ın beğenmeyip yolladıkları yeni takımlarında şov yapıyor

Fenerbahçe'den ayrıldılar, işler değişti!

Geçtiğimiz sezon kulüp tarihinin en kötü sezonun geçiren Fenerbahçe'de sezon biter bitmez birçok ayrılık yaşandı.

Yeni sezonda Yanal'ın düşünmediği isimlerin bir bölümüyle tamamen yollar ayrılırken birkaç isim ise kiralık gönderildi.

Valbuena şov

Takımdan ayrılan en önemli isimlerden biri olan Mathieu Valbuena Olimpiakos'a imza attı. Fransız yıldız, Medipol Başakşehir’e karşı Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde oynadığı 2 maçta çok iyi bir performans sergiledi. Valbuena, İstanbul’da oynanan ilk maçta 73 dakika sahada kalıp, galibiyet golünün asistini yaptı. Atina’daki rövanşta da ilk golün hazırlayıcısı olan 33 yaşındaki yıldız, 2. golü de penaltıdan buldu.

Ayew, 2 golle başladı

Ayew, 2 golle başladı

Swansea'den Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ve sezon sonunda takımdan ayrılan Andre Ayew ise Swansea'nın Nottingham Forest'la oynadığı Lig Kupası maçında takımının iki golünü attı. Ayew ilk çıktığı maçta iki gol atmış oldu. Swansea maçı 3-1 kazandı.

Berke Özer haftanın 11’inde

Berke Özer haftanın 11’inde

Fenerbahçe'nin geleceği olarak transfer edilen ve geçtiğimiz sezon şans bulamayan Berke ise Belçika 2. Lig ekibi Westerlo’ya kiralandı. Berke, geride kalan 2 haftada da gol yemedi. 19 yaşındaki file bekçisi, Leuven karşısındaki performansıyla ligde haftanın en iyi 11’ine seçildi.

Slimani Afrika Uluslar Kupası'nı kazandı

Slimani Afrika Uluslar Kupası'nı kazandı

Fenerbahçe'den geçtiğimiz sezonun en büyük hayal kırıklıklarından biri olan Slimani ise Afrika Uluslar Kupası'nı kazandı. Cezayirli golcü Tanzanya'ya karşı çıktığı maçta 1 gol ve 2 asiste imza attı.

Skrtel daha ucuza gitti

Skrtel daha ucuza gitti

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Skrtel, Atalanta ile resmi sözleşme imzaladı. Slovak futbolcunun İtalyan takımından alacağı ücret merak ediliyordu. Fenerbahçe'nin yaptığı teklifi kabul etmeyen deneyimli futbolcunun daha düşük ücrete Atalanta'nın teklifini kabul ettiği öğrenildi.

Barış'tan 2 gol birden!

Barış'tan 2 gol birden!

Fenerbahçe'den Çaykur Rizespor'a kiralık verilen Barış Alıcı, Karadeniz ekibi ile çıktığı ilk hazırlık maçında 2 gol attı.

fenerbahçe

Güncellenme Tarihi : 16.8.2019 10:50

İLGİLİ HABERLER