Spor
  • 8.10.2008 00:37

ERTUĞRUL SAĞLAM'IN YERİNE KİMLERİN ADI GEÇİYOR?

Sağlam’ın basın toplantısından sonra bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri ellerindeki isimleri masaya yatırdı. UEFA Kupası maçı sonrası yaşananlardan sonra bu olayı bekleyen başkan Yıldırım Demirören yaptığı temaslar hakkında arkadaşlarına bilgi verdi.
Genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Levent Erdoğan, Ertunç Soğancıoğlu, Halim Aydın, Bülent Deriş’in de katıldığı toplantıda birçok teknik adamın ismi gündeme geldi. Siyah beyazlı takım için Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Alfio Basile, Hırvatistan Milli Takım Teknik Direktörü Slaven Biliç, Dubai’de çalışan Scheffer, Kocaelispor ve Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Osieck, gündeme getirildi. Yapılan görüşmede liste başını Pellegrini ve Biliç aldı. Teknik direktör sorununu en kısa sürede bitirmeyi hedefleyen başkanı Yıldırım Demirören’in yarın İspanya’ya giderek Pellegrini’nin menajeri ile bir araya geleceği ve Biliç’in menajeri ile de görüşme için haberleştiği ifade edildi. Bu arada Kenan Öner Hollandalı Rijkaard ile temasa geçilmesi yönünde görüş belirtti. 
Ayrıca Mustafa Denizli seçeneğinin yanı sıra geçmiş dönemde Beşiktaş'ı çalıştıran Daum'un adı da kulislerde geçiyor. Rijkaard ve Kuman'ın da adı geçen teknik direktörler arasında.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:38

İLGİLİ HABERLER