Asayiş
  • 17.6.2014 19:34

Erzincan'da katliam gibi kaza

Erzincan'ın Refahiye ilçesi yakınlarında bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu aynı aileden 1’i bebek 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Bir ailenin yok olduğu kazadan geriye sosyal paylaşım sitesindeki mutluluk fotoğrafları kaldı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında Erzincan-Sivas karayolunun 64'üncü kilometresinde Refahiye ilçesine bağlı Olgunlar köyü yakınlarında meydana geldi. Kars’tan Sivas istikametine giden jeofizik mühendisi Veysel Ubiç yönetimindeki 36 FN 301 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Yusuf Gergöy'ün kullandığı 34 BZR 14 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile otomobil ve kamyon şarampole uçtu. Tanınmaz hale gelen otomobildeki sürücü Veysel Ubiç (33), eşi Aslıhan Ubiç (33), kızları 1 yaşındaki Zeynep Ada Ubiç ile kayınpederi Hasan Aşık (65) ve kayınvalidesi Nadide Aşık (63) olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonun sürücüsü Yusuf Gergöy ile yanındaki Barış Gencer ise yaralandı. AFAD ekipleri tarafından kamyondan çıkarılan Yusuf Gergöy ve Barış Gencer, Refahiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Adeta demir yığınına dönen otomobildeki cenazeler ise AFAD ekipleri tarafından çıkarıldıktan sonra aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Karayolu kısa süreli tek taraflı ulaşıma kapanırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kazanın ardından hayatlarını kaybeden ailenin mutlulukları sosyal paylaşım sitesindeki fotoğraflarda kaldı. Kazada hayatını kaybeden Veysel Ubiç’in jeofizik mühendisi, Aslıhan Ubiç’in ise Kars’ta öğretmen olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:06

İLGİLİ HABERLER