Spor
  • 29.6.2008 00:09

ES ES ASLAN GİBİ GELİYOR...

Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir takım oluşturduklarını, Eskişehirspor'un Türkiye Kupası'nda oynayacağına inandıklarını söyledi.

 

Hırvatistan'da futbol oynayan Luka Vucko ile anlaştıklarını ifade eden Ünal, şöyle konuştu: "Vucko, Pazartesi günü Eskişehir'de olacak. Bizim için çok önemli transferi gerçekleştirdik. Birçok takımın peşinde olduğu bir oyuncuydu. 24 yaşında, 1.96 boyunda olan Vucko, savunma oyuncusu ve stoper. Kafa toplarına çok hakim, ayağını çok iyi kullanabilen bir oyuncu. Üç yıllığına Eskişehirspor'lu oldu. Nadareviç ile Vucko'yu yan yana oynatacağız. Kaleci Ivesa ile Luko Vucko ve Nadareviç'i Hırvat Ligi'nden transfer ettik. Hırvat Ligi'nin en iyi oyuncuları arasındalar. Bonservis bedeli kulübe biraz ağır oldu ama ne yapalım. İyi oyuncu almak için mecburen kulübe bir şeyler ödüyorsunuz."

Kayserispor'lu orta saha oyuncusu Kamber'in kendisi ile anlaştıklarını ancak bonservisinde problem yaşadıklarını anlatan Ünal, şunları kaydetti: "Kayserispor bonservis konusunda çok sıkı pazarlık yapıyor. Başkanları ile görüşüyorum. Bu transferi de gerçekleştirmek istiyoruz. Kasımpaşaspor'dan Özgür, Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır, Fenerbahçe'den Selçuk ve Can Arat, Beşiktaş'tan Fahri gibi isimlerin yanı sıra Faslı bir oyuncu ile de görüşüyoruz. Çok iyi bir takım kurduk. Hedefimiz Eskişehirspor'u Türkiye Kupası'nda oynatmak. Aslan gibi sahaya yüreğini koyacak, mücadele edecek bir takım kuruyoruz."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER