Spor
  • 18.7.2009 03:18

ES ES TRANSFERDE ESİYOR!..

Eskişehirspor Asbaşkanı Ayhan Can, Ankaragücü'nden Mehmet Yılmaz ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Basın Sözcüsü Rıza Zeydan da ''Batuhan transferi askıda. Beşiktaş'tan Zapotocny ve Galatasaray'dan Aydın transfer listemizde. Bu oyuncuları almak için girişimlerimiz sürüyor'' diye konuştu.

Asbaşkan Ayhan Can, Almanya'nın Stuttgart kentine bağlı Bad Dürkheim ilçesinde kamp yapmaya başladıklarını ve buradaki antrenmanların başarılı geçtiğini belirterek, 10 günlük dönem içinde biri Türk, 3'ü yabancı 4 takımla hazırlık maçı yapacaklarını kaydetti.

Transfer edilen Ümit Karan, Ragıp Başbağ, Atilla Koca, Adem Sarı ve Veysel Sarı'nın gelmesiyle takımın güç kazandığını ifade eden Can, ''Bugün de bir transferi gerçekleştirdik. Avusturya'da bulunan Ankaragücü oyuncusu Mehmet Yılmaz ile 1 artı 1 yıl opsiyonlu anlaşma sağladık'' dedi.

Can, bu yıl taraftarın kendine güvenen bir Eskişehirspor izleyeceğini anlatarak, şöyle konuştu: ''Hazırlıklar aralıksız sürüyor. Takımda uyum sorunu yaşanmıyor. Tüm oyuncularımız dostluk ve kardeşlik içinde Eskişehirspor'un başarısı için gece gündüz çalışıyor. Amacımız tarihi başarılarla dolu Eskişehirspor'u hak ettiği yerlere yeniden getirmek. Eksik transferlerin giderilmesi amacıyla bir dizi çalışma yürütüyoruz.''

Ayhan Can, Eskişehirspor'un 18 Temmuzda Antalyaspor ile Kornwestheim Stadı'nda 15.30'da hazırlık maçı yapacağını sözlerine ekledi.

"ZAPOTOCNY VE AYDIN TRANSFER LİSTEMİZDE"

Öte yandan, Türkiye'de bulunan Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, Ankaragücü'nden Mehmet Yılmaz'ı transfer etmeleri sonucu 10 numara sorununu giderdiklerini söyledi. Bir orta saha oyuncusu almak istediklerini anlatan Zeydan, ''Batuhan transferi askıda. Beşiktaş'tan Zapotocny ve Galatasaray'dan Aydın transfer listemizde. Bu oyuncuları almak için girişimlerimiz sürüyor'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:13

İLGİLİ HABERLER