Spor
  • 28.7.2009 00:00

ES ES YILDIRAY'DAN UMUTLU...

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'dan Yıldıray Baştürk transferiyle ilgili umut dolu bir açıklama geldi !.. Bu sene kadrosuna Ümit Karan başta olmak üzere bir çok önemli ismi katan Es-Es'te herkes Yıldıray Baştürk'ün transferini bekliyor !..

Başkan Halil Ünal, yurtdışı kampından dönüşte yaptığı açıklamada Yıldıray'ın transferini de gerçekleştireceklerine olan inancını dile getirdi. Almanya'da bulunduğu sırada Yıldıray Baştürk ile transfer konusunda görüşme yaptıklarına değinen Ünal "Yıldıray Baştürk'e 3 yıllık anlaşma imzalamak için önerimizi sunduk" dedi. Kendilerinin tekliflerini sunduğunu ve artık son sözün Yıldıray'da olduğunu ifade eden Başkan Ünal, "Bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Bu konuda üç gün süre istendi. Gelecek cevaba göre bu transferi noktalayacağız" diye konuştu.

Bu arada Başkan Ünal Almanya ve İsviçre'de iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini de söyledi. Takımla birlikte Türkiye'ye dönen Ünal, bu yıl transfer ettikleri Ümit Karan, Ragıp Başbağ, Atilla Koca, Adem ve Veysel Sarı ile Mehmet Yılmaz'ın kamp döneminde takıma çok çabuk uyum sağladıklarını kaydetti.

Ünal, Ankara'da düzenlenecek TSYD Ankara Şubesi 4'lü Futbol Turnuvası-TBMM 90. Yıl Kupası maçlarına katılacaklarını ifade ederek, Turkcell Süper Lig'de karşılaşacakları Vestel Manisaspor ile de lige ''merhaba'' diyeceklerini söyledi.

Öte yandan, futbolcuların bir günlük iznin ardından yarın Eskişehir'de bir araya gelecekleri bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:03

İLGİLİ HABERLER