OKTAY ÖZDEN - HALUK ÖZDEN/ESKİŞEHİR
Eskişehir Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçen haftaki Trabzonspor maçını son saniyelerde attıkları golle 1-0 kazanmayı bildiklerini hatırlattı. Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçına da hazır olduklarını belirterek, "Bizim de hedefimiz var. Biz ilk 5'i hedefliyoruz.
Onun için mutlaka bu maçtan iyi bir şekilde ayrılmamız gerekiyor. Her şeyden önce bizim kalan maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Ondan sonra da rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Futbolculara ligin bitmediğini, kritik maçlar oynayacağımızı anlattık.
Bütün düşüncemiz kalan maçlarımızdan iyi neticelerle ayrılıp, ligi iyi bir yerde bitirmek. Fenerbahçe maçında bize yakışan mücadeleyi sergileyeceğiz. Bir korku, endişe taşımıyoruz. Fenerbahçe karşısında büyük bir atmosferde oynayacağımızı biliyoruz.
Ama biz daha önce böyle maçlardan alnımızın akıyla çıktık. Fenerbahçe maçından iyi bir neticeyle ayrılmak istiyoruz" dedi.
Çalımbay, takımda sakatlar Bülent Ertuğrul, Jaycee, Caner, Veysel, Serdar ve izinli Vucko dışında eksik bulunmadığını sözlerine ekledi.
ES ES'LER F.BAHÇE'YE BİLENİYOR!

Hızlı Özet
“Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Cumartesi günü deplasmanda lider Fenerbahçe ile yapacakları maçla ilgili bir korku ve endişe taşımadıklarını söyledi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dursun Özbek: "Bu Mutluluk Sevgi İkliminin Eseridir"
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trendyol Süper Lig'de kazanılan 26. şampiyonluğun, camianın birlikteliği sayesinde geldiğini belirtti. Gelecek sezon hedeflerinin 27. şampiyonluk olduğunu açıklayan Özbek, sözleşmesi biten Mauro Icardi ile de görüşüleceğini ifade etti.

Dursun Özbek'ten Şampiyonluk Mesajı ve Icardi Açıklaması
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kazanılan 26. şampiyonluğun temelinde 'sevgi iklimi' olduğunu ifade etti. Bir sonraki hedeflerinin 27. zafer olduğunu belirten Özbek, sözleşmesi biten Mauro Icardi ile bir görüşme yapılacağını da kamuoyuna duyurdu.

1. Lig'de finalin adı belli oldu: Süper Lig'e son bilet!
Trendyol 1. Lig play-off ikinci tur rövanş maçında Çorum FK, sahasında Bodrum FK’yı uzatmalar sonucunda 2-0 mağlup ederek toplamda 2-1'lik skorla finale yükseldi.

Aziz Yıldırım'dan şampiyonluk vurgusu
Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli camianın gelecek sezonunda futbolda şampiyonluğa ulaşma mecburiyetinde olduğunu söyledi.