Gündem
  • 26.5.2013 09:52

Esad huzurumuza musallat oldu!

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Başbakan Erdoğan, Reyhanlı Kaymakamlığı'nda sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle yaptığı toplantı ardından patlamalarda oğlu 33 yaşındaki Ahmet Hamdi Bozkaya'yı kaybeden Ak Parti eski İl Genel Meclis üyesi Bilal Bozkaya'nın evine giderek taziye ziyaretinde bulundu. Baba Hilmi Bozkaya ve aile üyeleri ile bir süre görüşen Başbakan Erdoğan, acılarını paylaşıp başsağlığı diledi. Başbakan Erdoğan, daha sonra patlamalarda ölen Mehmet Koray Cüneydioğlu, Selim Aslan ile Fatmanur Elboz ve teyzesi Nadire Kuvvet'in de ailelerini ziyaret etti.

YARALANANLARI ZİYARET ETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Reyhanlı'dan helikopterle Hatay'a geçerek patlamalarda yaralananları tedavi gördükleri Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne ziyaret etti. Yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi alan Başbakan Erdoğan, yaralılara 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Başbakan Erdoğan'a ziyaretleri sırasında Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Hatay Valisi Celaleddin Lekesiz ile partisinin Hatay ve Osmaniye milletvekilleri ile AK Partili yerel yöneticiler de eşlik etti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:00

İLGİLİ HABERLER