Spor
  • 18.9.2013 11:51

"Esas chennem Real Madrid'di"

Ülke basını İspanya'daki sporseverlerin böyle bir galibiyet beklemediklerine vurgu yaparak asıl gün festival günü tüm sporseverler bu galibiyeti doyasıya kutlasın mesajı verdiler. Manşetlere bu karşılaşmada 3 gol atarak kahraman olan Cristiano Ronaldo'ya yer veren gazeteler, Real Madrid'in bir de tarihinde deplasmanda elde ettiği en farklı galibiyeti olduğunu hatırlattılar. İspanya'nın önde gelen spor yazarları ise Galatasaray'ın yaşlı, ağır ve oyun kurgusundan uzak bir takım olarak niteleyerek B grubunun en zayıf halkası Galatasaray olacak açıklaması yaptılar. Karşılaşmayı naklen yayınlayan TVE1 televizyonu yorumcuları ise, Galatasaray'ın herkesi şaşırttığını,İspanyolların galibiyete inanmasına rağmen bu farklı sonucu beklemediğini belirterek İstanbul'da Galatasaray açısından en güzel şeyin tribün gösterisi olduğunu ifade ettiler.

Marca gazetesi, festival başlığını atarak Arena'daki esas cehennem Real Madrid'di dedi. Gazete,kahraman Ronaldo sen aldığın parayı hakkediyorsun alt başlığında Galatasaray'ın futboldan uzak bir oyun sergilediğini onur golünün ise Bulut'un attığını ifade etti.

Diario As gazetesi, Cristiano 204 maçta 206 gol başlığını kullandı. Gazete, Real Madrid'in İstanbul'u esir aldığını vurgulayarak Madridli futbolcuların İspanyol sporseverlere unutulmaz bir gece yaşattığını kaydetti.

Sport gazetesi: Hat-Trick'li Ronaldo Galatasaray'ı sahadan sildi,Arenayı dolduran seyircilere futbol şöleni yaşattı başlığında bu gecenin en talihsiz olayı Casillas'ın sakatlanmasıydı cümlelerini kullandı.

El Mundo Deportivo gazetesi: 6-1 lik festival ve Casillas'ın yeni sakatlığı manşetine yer veren gazete,atılan goller ile ortaya koyulan futbolun birbirini aldattığını belirtti. Gazete, Real Madrid'in böylesine farklı galibiyetinde Galatasaray'ın kötü futbolunun da payı olduğuna işaret etti.

El Pais gazetesi: Gol yağmurunun başlangıcı İsco'dan geldi manşetinde Real Madrid'in forvet hatının hiçbir dirençle karşilaşmadan golleri bulduğunu belirtti.

ABC gazetesi: İstanbul'da beyaz festival başlığında, Real Madrid'in eskiden karşısına çıkan takımları ezdiği günlerde olduğu gibi İspanyollara nostaljik bir gece yaşattığını vurguladı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:57

İLGİLİ HABERLER