Gündem
  • 24.1.2021 23:22

Esenyurt'taki HDPKK hücre evi konusunda ortakları CHP ve İYİ Parti'den ses çıkmadı

AK Partili Mahir Ünal'dan HDP binasındaki görüntülerle ilgili CHP ve İyİ Parti'ye 'Sessizlik' tepkisi!

HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı binasındaki skandal görüntülerin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CHP ve İyİ Parti'ye seslendi. Terör örgütü paçavralarıyla dolu olan binayı hatırlatan Mahir Ünal, "Bu görüntülerle ilgili CHP ve İYİ Parti'den henüz bir tepki gelmedi. Yöntem basit;kriz onlarla ilgili ise sessiz kalıp,unutulmasını bekliyorlar.(Terör,Taciz ve tecavüz meselesinde olduğu gibi) Cumhur İttifakı ile ilgili ise yeri göğü inletiyorlar, kriz yoksa,suni kriz üretiyorlar." dedi.

HDP Esenyurt ilçe binasındaki PKK elebaşının posterlerini savundu: Her  türlü hukuki işleme başvuracağız

HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı binasında ortaya çıkan ve adeta bir terör örgütü kampını aratmayan görüntülere tepkiler büyüyor. Öte yandan muhalefetten özellikle CHP ve İyİ Parti'den bu konuyla ilgili hiç tepki gelmemesi dikkat çekiyor.

HDP Esenyurt İlçe Binasına Operasyon Düzenlendi! - Çağın Gazetesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda Millet İttifakı üyelerinin sessiliğini sorguladı.

HDP Esenyurt ilçe binasına yapılan operasyondan görüntüler paylaşıldı

Ünal, "Bu görüntülerle ilgili CHP ve İYİ Partiden henüz bir tepki gelmedi. Yöntem basit;kriz onlarla ilgili ise sessiz kalıp,unutulmasını bekliyorlar.(Terör,Taciz ve tecavüz meselesinde olduğu gibi) Cumhur İttifakı ile ilgili ise yeri göğü inletiyorlar, kriz yoksa,suni kriz üretiyorlar." ifadelerini kullandı.

Öcalan posterlerinin bulunduğu HDP Esenyurt ilçe binasında elektrik de  kaçakmış! Hem de 4 yıldır... - HaberMotto

Güncellenme Tarihi : 24.1.2021 23:36

İLGİLİ HABERLER