Asayiş
  • 10.6.2014 15:50

Eşi bu hale getirdi

YOZGAT'ın Yerköy İlçesinde 19 yaşındaki Yeşim Şahiner, 2 yıllık eşi 25 yaşındaki E.E.Ş tarafından dövülerek hastanelik edildi. .
Olay dün gece Yerköy'ün 100'üncü Yıl Mahallesi, TOKİ evlerinde oldu. İddiaya göre Yeşim Şahiner, eve alkollü, Yerköy Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) çalışan E.E.Ş. ile tartışmaya başladı.Tartışmanın büyümesi üzerine öfkeli koca, 9 aylık çocuğunun yanında eşini dövdü. Eşinin daha sonra uyuması üzerine anne ve babasına haber veren Yeşim Şahiner, Yerköy Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İlk muayenesinde, yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluk ve ısırık izleri tespit edilen Şahiner, eşinden iki yıldır şiddet gördüğünü belirtti. İki yıldırı evli olduğunu, kocasının sürekli kendisin dövdüğünü söyleyen Şahiner, şunları söyledi:

"İki gün babamlarda kaldım, ardından eşimi arayıp, 'gel beni eve götür' dedim. Geldi beni eve götürdü. O gün akşam aradım 'eve gel çocuğa bak' diye. Oda geleceğini söyledi. Gece saat 23.00'de eve içkili geldi. Eve girdikten sonra hiç bir şey sormadan etmeden beni dövmeye başladı. Eve geldiğinde içkiliydi. Çoğunlukla içkili iken beni dövüyordu, normal de de dövüyordu. Kavga sonrası eşim benim telefonumu kırdı. Ben de eşim uyuduktan sonra onun telefonunu alıp ailemi arayıp, 'kurtarın beni, döve döve öldürdü beni' dedim. Annem ve babam hemen geldiler" dedi.

Yeşim Şahiner'in babası Veli Metin ise kızlarının araması ile eve gittiklerini belirterek, "Kızımın evine gittiğimizde, kendisini binanın girişinde bulduk. Konuşamayacak, yürüyemeyecek vaziyette bulduk. Bu olayı bizler bir senedir biliyoruz. Ancak çocuğu olduğu için sesimizi çıkarmadık. Ama bundan sonra bu evlilik yürüyecek durumda değil" dedi. Eşini dövmekle suçlanan E.E.Ş. ise gözaltına alındı.
Harun GÖKÇEOĞLU/ YERKÖY(Yozgat), (DHA)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:18

İLGİLİ HABERLER