Asayiş
  • 3.5.2013 19:33

Eşi için çatıya çıktı

Kastamonu’da kayınvalidesi mahkeme tarafından koruma kararı bulunan eşi ile görüştürmeyince çatıya çıkan şahıs, olay yerine gelen eşi tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi.
Edinilen bilgiye göre, saat 15.00 sıralarında Mersin’den Kastamonu’ya gelerek mahkeme tarafından koruma kararı bulunun eşi Emine A. (28) ile görüşmek isteyen Cesur A., kaynanası eşiyle görüşmesini istenmeyince Hepkebirler Mahallesi Taban Sokak’taki Yücel Apartmanı’nın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri branda açarken, sağlık ekipleri de hazır bulunduruldu. 6 katlı apartmanın çatısından eşini görmek istediğini belirten Cesur A., aksi taktirde kendisini çatıdan aşağıya atacağını söyledi. Polis ekipleri ise çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Kimseyi yanına yaklaştırmayan ve karısının yanına getirilmesini isteyen Cesur A., ailevi sorunları olduğunu ifade etti. İtfaiye merdiveni ile çatıya çıkan Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Cihan Karabacak ile Asayiş Şube Müdürü Şahin Albayrak’ın da Cesur A.’yı ikna çabaları sonuç vermedi. Eşi yanına gelmeden hiçbir şekilde aşağı inmeyeceğini ifade eden Cesur A., savcılık tarafından koruma verilen karısının getirilmesini istedi. Bunun üzerine polis ekipleri Emine A.’yı evinden alarak olay yerine getirdi. Eşinin “Barışacağız aşağı in artık” sözlerine rağmen ikna olmayan Cesur A., eşinin bayılma numarasına da aldırış etmedi. “Söz ver beraber olacağımıza” diye çatıdan bağıran Cesur A.’nın “Seni sevmekten başka suçum neydi. Her şeyi denedim. Seni deliler gibi sevmekten başka ne yaptım” şeklindeki sözlerine eşi Emine A. de, “Söz bir Allah bir. Barışacağız, tekrar birlikte olacağız” diye cevap verdi.
Eşinin polis telsizinden söz vermesi üzerine Cesur A., yaklaşık 2 saat sonunda aşağı inmeye ikna oldu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Cesur A., eşi ile birlikte karakola götürüldü.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:41

İLGİLİ HABERLER