Asayiş
  • 30.9.2014 17:50

Eşi tarafından sokak ortasında yakıldı

Davayla ilgili mütalaa verilirken, duruşma, 18 Kasım’a ertelendi. Boşanmak istediği eşi Salih Çalışkan tarafından sokak ortasında üzerine benzin dökülerek yakılan 3 çocuk annesi Gönül Çalışkan davasının ikinci duruşması, Kartal'daki İstanbul Anadolu Adliyesi'nde görüldü.

İstanbul 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ikinci duruşmada, "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs", "tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" ve "tehdit"ten yargılanan tutuklu sanık Salih Çalışkan ile avukatı hazır bulundu. Gönül Çalışkan ile avukatı, ailesi, Esenyalı Kadın Dayanışma Derneği üyeleri de duruşmaya katıldı. Vücudundaki yanıklar nedeniyle Gönül Çalışkan’ın eldiven ve maske takarak mahkemeye geldiği görüldü.

DURUŞMA 18 KASIM’A ERTELENDİ 
Duruşma sonrası basın mensuplarına bir açıklama yapan Gönül Çalışkan’ın avukatı, “Bugün dava ile ilgili mütalaa verildi. Verilen mütalaada hunharca ve planlı bir şekilde öldürmeye teşebbüsten cezalandırılmasını istedi. Bizim de isteğimiz öyleydi. Sanık vekili ek süre istedi. Mütalaaya cevap vermesi için süre verildi.18 Kasım’da inşallah karar çıkacak. Çünkü davaya konulacak bir delil kalmadı” dedi.  Gönül Çalışkan’ın üçüncü duruşması 18 Kasım’da Kartal'daki İstanbul Anadolu Adliyesi'nde görülecek.  

CENK İŞVER

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:25

İLGİLİ HABERLER