Yaşam
  • 1.7.2009 17:47

EŞİ ÜMİT DAVALA'DAN 2 MİLYON TL AZMİNAT İSTEDİ

Eski futbolcu Ümit Davala'nın, eşi Tuğçe Davala'dan boşanmak için açtığı davanın görülmesine başlandı. Bakırköy 6. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya, davacı Ümit Davala katılmadı. Duruşmada, davalı Tuğçe Davala ise hazır bulundu. Duruşmada söz alan Ümit Davala'nın avukatı İrfan Coşkun, açtıkları davanın kabulüne karar verilmesini istedi.


Tuğçe Davala da boşanmayı kendisinin de istediğini anlatarak, ayrıldıktan sonra ailesiyle birlikte yaşadığını belirtti. Herhangi bir geliri ve mal varlığı olmadığını belirten Tuğçe Davala, giderlerinin ailesi tarafından karşılandığını ifade etti.


Tuğçe Davala'nın avukatı Ulvi Puğ da mahkemeye sunduğu dilekçesinde, Ümit Davala'nın av ve kumar merakı olduğunu iddia ederek, Davala'nın aynı zamanda alkol alışkanlığı bulunduğunu öne sürdü.


Müvekkilinin evliliği için işini bıraktığını ve bu nedenle evliliğin kendisine sağlaması gereken tüm imkanlardan mahrum kaldığını belirten Puğ, müvekkiline maddi ve manevi toplam 2 milyon TL tazminat ve aylık 15 bin TL nafaka ödenmesini talep etti.


Mahkeme, delillerin incelenmesi amacıyla duruşmayı erteledi.


15 AYRI MAHKEMEDE DAVA AÇMIŞTI

Milli Takım'ın eski futbolcusu Ümit Davala, eşi Tuğçe Davala'dan boşanmak için ilginç bir yönteme başvurmuş ve 15 ayrı dava açmıştı. Ümit Davala'nın, dosyasını kendi istediği bir mahkemeye düşürmek için bu yolu izlediği iddia edilmişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER