Asayiş
  • 6.11.2017 00:09

Eşine kızdı öz oğlunu öldürdü

Fatih’te 10 yaşlarında bir çocuk evlerinde öldürülmüş halde bulundu.

Çocuğun babası tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay, Fatih’te akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, boşanma aşamasındaki eşiyle tartışan N.T., 10 yaşındaki çocuğunu öldürerek evden çıktı.

Babanın daha sonra polise giderek teslim olduğu ifade edilirken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek evin bulunduğu sokağı araç ve yaya trafiğine kapattı.

Fatihteki korkunç cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı

Korkunç cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı

Fatih’te 10 yaşındaki çocuğun öldürülmesine ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı. İddialara göre çocuğunu öldüren babanın boşanma aşamasındaki eşini arayarak ‘Çocuğu öldürdüm, şimdi gel al’ dediği öğrenildi.

Olay Fatih’te İtfaiye Caddesi Çinili Odalar Sokak üzerinde bulunan evde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara boşanma aşamasındaki N.T. ile adı öğrenilemeyen eşi bir süre önce evlerini ayırdı. Bu süreçte 10 yaşındaki Yiğitcan T. babası N.T. ile kaldı. N.T. ile telefonla konuşan annenin oğlunu almak için taksi ile yola çıktığı ve bir süre sonra baba N. T.’nin anneyi telefonla arayarak, "Çocuğu öldürdüm, şimdi gel al" dediği ileri sürüldü. Baba N.T.’nin evden çıktığı sırada komşularına da “Çocuğu öldürdüm, haber verin. Annesi şimdi gelsin alsın” dediği iddia edildi.

Olaydan sonra kaçan katil zanlısı baba N.T. bir süre sonra polise telsim olurken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ekiplerin incelmesi sürerken adını vermek istemeyen bir kadın komşuları, "Mahkemeye verdi. Dün savcılık izin vermiş. Çocuğunu verdi, annesi teslim etti. Bugün alacaktı, çocuğu öldürmüş. 10 yaşında. Annesi 1 ay önce mahkemeye verdi. Annedeydi çocuk. Babası tarafından öldürülmüş" dedi.

Güncellenme Tarihi : 5.11.2017 21:53

İLGİLİ HABERLER