Asayiş
  • 29.7.2009 12:58

EŞİYLE İLGİLİ SIKINTILARINI GAZETEDE YAYINLATAMAYINCA SOKAK ORTASINDA VURDU

AFYONKARAHİSAR'ın Çay İlçesi'nde oturan 42 yaşındaki Yaşar K., ayrı yaşadığı ve boşanmak üzere olduğu hemşire eşi, 33 yaşındaki Özlem K.'yi kendisini aldattığı iddiası ile sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdü.Olay, dün saat 18.30 sıralarında bir öğrenci yurdunun önünde meydana geldi. İddiaya göre işsiz olduğu belirtilen Yaşar K., 14 ay önce Çay'daki 1 No'lu Sağlık Ocağı'nda görevli hemşire Özlem ile evlendi. Yeni evli çift, 6 ay sonra şiddetli geçimsizlik iddiası ile ayrı yaşamaya başladı. Özlem K., boşanma davası açtı.Eşinin kendisini aldattığını iddia eden Yaşar K., dün ruhsatsız pompalı tüfeğini alıp eşinin evinin önüne giderek, işten dönmesini bekledi. Eşinin geldiğin gören Kurt, eşine doğru ilerledikten sonra pompalı tüfekle eşinin üzerine 4 el ateş açtı.Açılan ateş sonucu yaralanan Özlem Kurt, öldü. Yaşart K., cinayetten sonra yürüyerek hızla uzaklaştı. Özlem K.'nin, Afyonkarahisar il merkezine tayini çıktığı ve nakil için eşyalarını topladığı belirtildi. Polis, kaçan Yaşar K'nin yakalanması için çalışma başlattı.

CİNAYETTEN ÖNCE KARISI İLE İLGİLİ SIKINTILARINI GAZETEDE YAYINLATMAK İSTEMİŞ

sokakta tartıştığı eşini av tüfeğiyle öldüren kişinin, daha önce yerel bir gazetenin muhabirine giderek karısının yaptıklarından dolayı sıkıntılı olduğunu anlattığı iddia edildi.Alınan bilgiye göre, yaklaşık 15 gün önce Afyonkarahisar’da yerel bir gazetede muhabirlik yapan R.S’yi ziyaret ederek, karısının yaptıklarından dolayı büyük sıkıntı içerisinde olduğunu belirten Yaşar K, kendisine ilçede yayılan dedikodular nedeniyle kötü gözle bakıldığını, kendisini aklamak için yapacağı açıklamaların yayınlanmasını istedi.Yaşar K’yi 2 saate yakın dinleyen R.S, kendisinin yapabileceği bir şey olmadığı yanıtını verdi.

R.S OLAYI ŞÖYLE ANLATTI

"Yaşar K, bana eşiyle olan sıkıntılarını anlattı. Özlem Özcan K. ile evlendikten sonra eşinin üzerine bir ev aldığını, bu eve de oldukça fazla masraf ettiğini, ancak karısının kendisini aldattığını söyledi. Boşanma davası açarken de karısının kendisini ’küçük çocukları taciz eden biri’ olarak sağda solda lanse ettiğini ifade etti. Bu yüzden de ilçede kendisini gören kişilerin kendisine kötü gözle bakmaya başladıklarını belirtti. Gazete olarak böyle bir haberi gündeme getiremeyeceğimiz için sadece kendisini dinledim. Bugün de böyle bir cinayet olayıyla karşılaştık."

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:02

İLGİLİ HABERLER