Gündem
  • 5.12.2016 14:08

Eski emniyet amiri 54 kilogram esrar ile yakalandı

Adana'da görev yaparken meslekten ihraç edilen Emniyet Amiri Emre E. ve arkadaşı E.E., Sakarya TEM gişelerinde otomobillerinde 55 kilo esrar ile yakalandı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) ekipleri, doğu illerinden batıya uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşınca harekete geçti. TEM’in Arifiye gişelerinde hazır bulunan ekipler, şüphe üzerine İstanbul plakalı bir lüks bir otomobili durdurdu. Polis, aracın bagajındaki iki bavulun içinde 55 kilo esrar ele geçirdi. Otomobilde bulunan Emre E.’nin Adana Emniyet Müdürlüğü’nde emniyet amiri olarak görev yaparken bu yıl meslekten ihraç edildiği ifade edildi. Gözaltına alınan Emre E. ve arkadaşı E.E. sorguya alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

DEVLET BÜYÜKLERİNE HAKARETTEN ATILDI

Sakarya’da uyuşturucu ile yakalanan eski Emniyet Amiri Emre E.’nin, Adana’da görevli olduğu sırada sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle, ’Devlet büyüklerine hakaret’ suçundan ihraç edildiği ortaya çıktı.

Adana Emniyet Müdürlüğü’nde Pozantı ve Karaisalı ilçe emniyet amirliklerinde görev yaptıktan sonra 2015’te Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü emrine verilen Emre E., bu yıl şubat ayında ihraç edildi. Sosyal medyadaki sayfasında Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Hükümet aleyhine paylaşımları bulunan Erdemli hakkında, ’Devlet büyüklerine hakaret’ iddiasıyla soruşturma açıldı. Soruşturma sonrasında meslekten ihraç edilen Erdemli, son olarak Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nün operasyonunda esrarla yakalandı

Güncellenme Tarihi : 5.12.2016 14:10

İLGİLİ HABERLER