Gündem
  • 31.10.2005 00:15

ESKİ ENERJİ BAKANI ZEKİ ÇAKAN'IN ÇANTASI ARABASINDAN ÇALINDI!..

SERHAT DEMİR
ZONGULDAK (İHA) - Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan'ın makam aracı, uzun yıllar belediye başkanlığı ve milletvekili yaptığı Zonguldak'ta soyuldu.

Edinilen bilgiye göre, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlarından Cumhur Ersümer ile birlikte Yüce Divan'da yargılanan Zeki Çakan'ın, Zonguldak'ın İstasyon Caddesi Seval Market arkasına park ettiği 06 ZIF 06 plakalı otomobilinin sol arka camı kırılarak, içindeki çantası çalındı. Çakan'ın ifadesinde, öğlen saatlerinde otomobilini park ettiğini ve akşam saatlerinde aracının yanına gittiğinde, camını kırılmış olarak bulduğunu söylediği belirtildi.

Çantasında evraklarının bulunduğu öğrenilen Zeki Çakan, "Bakanlıkları döneminde uyguladıkları yanlış ve usulsüz politikalar nedeniyle kamuyu zarara uğrattıkları ve görevlerini suistimal ederek yetkilerini amaç dışı kullandıkları" iddiaları ile Anayasa Mahkemesi tarafından Yüce Divan'da yargılanıyor.

Yetkililer, hırsızlık olayının faili ya da faillerinin henüz belirlenemediğini ve olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğünü söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:46

İLGİLİ HABERLER