Asayiş
  • 11.10.2008 11:30

ESKİ EŞ VE SEVGİLİNİN FANTEZİ İNTİKAMI

Çanakkale'de, bekarken birlikte olduğu sevgilisine fantezi olsun diye cinsel ilişki görüntülerini çekmesine izin veren genç kız, evlendikten sonra kocasının boşandığı karısı ve eski sevgilisinin şantajına uğradı.
Çanakkale'de meydana gelen olayda 27 yaşındaki M. G. 2 yıl önce bekar olduğu dönemde, yine kendisi gibi bekar olan 32 yaşındaki V. Ş ile birlikte olmaya başladı. Bu arada genç kız, fantezi olsun diye sevgilisinin cinsel ilişki sırasında kendilerini cep telefonu ile görüntülemesine izin verdi.
Bir süre sonra V. Ş'den ayrılan genç kız, ardından evli olan 30 yaşındaki T. G. ile tanıştı. Genç kıza aşık olan T. G. 'de eşi S. T'den boşanarak M. G ile evlendi. Ancak kocasının yeni eşinin görüntülerinden haberdar olan Ş. T. intikam almak için V. Ş ile irtibata geçti. İddiaya göre, genç kadını arayan eski sevgilisi ve kocasının eski eşi, görüntüleri piyasaya sürmekle tehdit etti. Paniğe kapılan M.G. çaresiz kalınca, kocasına her şeyi anlattı.
ESKİ EŞ VE ESKİ SEVGİLİ BİRLEŞTİ
Bunun üzerine genç kadının kocası, eski sevgiliyi arayarak görüntüleri istedi. Ancak iddiaya bu durumdan yararlanmak isteyen eski sevgili görüntülere karşılık 6 bin dolar talep ederek, aksi takdirde internette yayınlayacağını bildirdi. Para bulmakta güçlük çeken çift, çareyi durumu polise anlatmakta buldu. Hemen harekete geçen polis ekipleri eski sevgili ve eski eşin evlerine baskın düzenledi. Ancak yapılan aramalarda porno görüntüler bulunamadı. Gözaltına alınan eski sevgili V Ş; para istemediğini, görüntüleri de sildiğini söylerken, eski eş de olaydan haberi olmadığını öne sürdü. İşlemleri tamamlanan 2 zanlı, savcı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:31

İLGİLİ HABERLER