Spor
  • 30.9.2021 21:24

Eski Galatasaraylı Henry Onyekuru'nun gol sevinci tepki çekti!

Fenerbahçe bu sezon evinde ilk kez bir Avrupa maçına çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında Frankfurt ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, gruptaki ikinci maçında Yunan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşıyor. Olympiakos karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 üstün tamamladı. Eski Galatasaraylı Onyekuru'nun gol sevinci dikkat çekti.

Son dakika: Eski Galatasaraylı Henry Onyekuru’nun gol sevinci tepki çekti! O görüntüler dikkat çekti

Fenerbahçe ilk yarıda 6 şut atarken bunlardan biri isabetli oldu. Özellikle Diego Rossi'nin ilk yarının son dakikasında kaçırdığı gol taraftara saç baş yoldurttu. Olympiakos ilk yarıyı Tiqinho Soares'in attığı golle 1-0 önde tamamladı. Onyekuru'nun gol sevincine taraftardan tepki geldi.

GOLDEN SONRA ONYEKURU BÖYLE SEVİNDİ!

Eski Galatasaraylı Henry Onyekuru, Olympiakos'un golünden sonra büyük sevinç yaşadı. Nijeryalı oyuncunun sevincine Kadıköy'deki Fenerbahçe taraftarından tepki geldi.

KADIKÖY'DE 2 GOLÜ VAR...

Eski Galatasaraylı Onyekuru'nun Galatasaray formasıyla Kadıköy'de iki golü var. 1-1 biten maç ve 20 sene sonra kazanılan 3-1'lik maçta gol atan yıldız oyuncu karşılaşmanın ilk yarısında pek bir varlık gösteremedi.

 

Güncellenme Tarihi : 30.9.2021 21:28

İLGİLİ HABERLER