Asayiş
  • 8.4.2017 23:06

Eski koca dehşet saçtı suçsuz ev sahibi öldü

Aydın'da ayrıldığı eşinin başkasıyla evlenmek istemesine öfkelenen Murat Tütüncü, eski eşi ve sevgilisini kiralık ev bakarken yakaladı. Eve giren eski koca, çıkan kavgada dehşet saçtı

Olay Aydın Adnan Menderes Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Emekli asker Murat Tütüncü ile Atiye Tütüncü bir süre önce ayrıldı. Atiye Tütüncü, Diyarbakır'da görev yapan binbaşı Mehmet Soycan'a gönlünü kaptırdı.


SİLAHINI ALARAK EVE GİTTİ


Yeniasır'ın haberine göre iki sevgili bir süre sonra evlilik kararı alırken, ev aramaya başladı. Adnan Menderes Mahallesi üzerindeki bir yerde kiralık eve bakmaya gelen sevgililer, ev sahibiyle birlikte eve girdi. Bu sırada eski eşinin evleneceği adamla ev baktığını öğrenen Murat Tütüncü, silahını da alarak eve gitti.


BALKONDAN ATLADI


Evi basan Murat Tütüncü, eski karısı ve onun sevgilisiyle tartışmaya başladı. Bu sırada Atiye Tütüncü, birinci kattaki evin balkonundan atlayarak yardım istedi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahını çeken Murat Tütüncü, araya girmeye ve tarafları yatıştırmaya çalışan ev sahibi Yaşar Akçakaya'yı omzundan vurdu.
 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ


Hiçbir suçu olmayan talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybederken, Mehmet Soycan ve Murat Tütüncü de hafif şekilde yaralandı. Olaydan sonra eski koca Murat Tütüncü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Güncellenme Tarihi : 8.4.2017 23:08

İLGİLİ HABERLER