Gündem
  • 28.10.2008 11:17

ESKİ MİT'ÇİDEN ŞOK ERGENEKON İDDİASI...

MİT Kontrterör Dairesi eski Başkanı Mehmet Eymür dün Uğur Dündar’ın hazırladığı Arena programına konuk oldu

Ergenekon’un terör örgütü değil çıkar amaçlı bir suç çetesi olduğunu söyleyen Eymür şok açıklamalarda bulundu:

SİYASETÇİLER DE OLMALI

Zamanında Susurluk’a önem verilseydi, birinci MİT raporundan sonra tedbir alınsaydı bungünkü manzara olmazdı. Hakiki bir örgütlenmenin bu kadar kısır olacağını zannetmiyorum. Ergenekon’a siyasetçiler de dahil edilmelir.

DENİZ FENERİ VE ERGENEKON

Ergenekon ve Deniz Feneri operasyonu dış istihbarat servislerinin işi. Ergenekon'a karşı Deniz Feneri olabilir mi? Başbakan'a kadar uzanan bir konu oldu bu Deniz Feneri. Nerden çıktı? Almanya'dan çıktı. Sanki karşılık yapılıyormuş gibi düşündüm. İyi bir gizli servis neyin neden yapıldığını belli etmeden yapar.

KÜÇÜK’E UYARI Veli Küçük hem MİT hem askerce uyarıldı. Veli Paşa tasvip etmediğim bir şeydeydi. Bizim görevimiz bittince kenara çekilmemiz gerek.

MİT YEŞİL’İ KULLANDI

Yeşil’in asıl görevi Abdullah Öcalan’ı öldürmekti. Yeşil yaşamıyor. Yaşıyor olup ortaya çıksa zaten çok kişinin pisliği çıkacak ortaya. Yeşil, uyuşturucu kaçakçılarından aldığı haracı dönemin Özel Harekat Daire Başkanı İbrahim Şahin ile paylaştı.

ÖCALAN’I UÇURACAKTIK

Abdullah Öcalan’ın Suriyede uçuracaktık. Bizim daire planladı. Arabanın, kapının önünde başka arabalar olduğu için 150 metre ileriye park etmesi ve orada infilak etmesi nedeniyle tesadüfen kurtuldu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:54

İLGİLİ HABERLER