Asayiş
  • 8.7.2009 16:53

ESKİ SEVGİLİ DEHŞETİ: 2 ÖLÜ

SALİH BAKICI/BURSA

Bursa'da oturan ve Bilkent Üniversitesi mezunu olan Cem A. (35), bir süre önce kendisinden ayrılan Dilek Çiftçi (20) ve onunla birlikte olan arkadaşı Ömer Çelik (24) ile İnegöl'de buluştu. Alkollü sohbetle başlayan konuşma, kısa süre sonra tartışma ve kavgaya dönüştü. Sabah 05.30 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Yeşil Bursa Caddesi'ndeki evde çıkan kavgada tabancasını ateşleyen Cem A., eski sevgilisi Dilek Çiftçi ve arkadaşı Ömer Çelik'i başlarına sıktığı kurşunlarla öldürdü, evde bulunan ortak arkadaşları Bülent Yıldırım'ı (37) da yaraladı.

Cem A., yaraladığı Yıldırım'ı daha sonra hastaneye götürmek üzere evden ayrıldı. Bu sırada silah sesleri üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Cem A.'yı evin yakınında yakaladı. Cem A. gözaltına alınırken, yaralı Yıldırım ise ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bülent Yıldırım, daha sonra Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Gözaltına alınan ve alkollü olduğu belirlenen Cem A.'nın verdiği ifadesinde, "Namusumu temizledim" dediği öğrenildi.

Maktül Ömer Çelik'in sabıkalı olduğu ve bir suçtan arandığı öğrenildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Ağır Suçlar Bürosu ekipleri ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Cesetler otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, aşırı alkollü olduğu belirtilen zanlının yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:25

İLGİLİ HABERLER