Gündem
  • 28.5.2013 12:49

Eskişehir Emniyet Müdürü vefat etti!..

ESKİŞEHİR Emniyet Müdürü 49 yaşındaki Naci Kuru, yakalandığı kanser hastalığından öldü.

Bir süredir safra kesesi kanserinden tedavi gören ve izinli olan Emniyet Müdürü Naci Kuru, rahatsızlanınca Eskişehir Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Naci Kuru doktorların tüm çabasına rağmen bugün öğle saatlerinde vefat etti.

CENAZESİ PAMUKOVA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Vefat eden Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun cenazesi yarın saat 11.00'de Eskişehir Emniyet Müdürlüğü önüne getirilerek tören düzenlenecek. Kuru'nun cenazesi törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Sakarya'nın Pamukova ilçesine götürülecek. Emniyet Müdürü Naci Kuru, Pamukova İlçesindeki Çarşı Camii'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

BAŞHEKİMDEN AÇIKLAMA

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Ali Özatik Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun vefatı ile ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Naci Kuru'nun bir süredir safra kesesi kanseri hastalığı nedeniyle tedavi gördüğünü belirten başhekim Özatik şöyle dedi:

"İl Emniyet Müdürümüz Naci Kuru yaklaşık bir yıldır safra kesesi kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Bugün hastanemizde saat 12.00 itibarıyla yapılan tüm müdahalelere yanıt vermemiş ve hayatını kaybetmiştir. Tedavisi süresince nazik tavrı ve tedavileri tamamlanır tamamlanmaz görevini sürdürme azmi nedeniyle kendisini unutmayacağız. Sayın Kuru'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Emniyet Genel Müdürlüğü camiasıyla sevenlerine başsağlığı dileriz."

NACİ KURU KİMDİR?

İlk ve ortaokul öğrenimini Adapazarı'nda tamamladı. Polis Koleji ve Polis Akademisini bitirdikten sonra 1984 yılında komiser yardımcısı olarak göreve başladı. Sırasıyla Uşak, Eskişehir ve Malatya'da görev yaptıktan sonra 1993-1996 yılları arasında İsviçre-Bern Büyükelçiliğinde Güvenlik Ateşeliği görevinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babası olan Naci Kuru 1997 yılında 4. Sınıf Emniyet Müdürü olarak Bursa'ya atandı. Güvenlik, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinde bulunduktan sonra Bursa ve İzmir illerinde 5 yıl asayiş hizmetlerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2008 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. İzmir Bölgesi Polis Başmüfettişliği görevini yürütürken 20 Aralık 2008'de Ağrı İl Emniyet Müdürü olarak atandı. 2 yıl Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra 22 Aralık 2010 tarihinde Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

 

DHA

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:57

İLGİLİ HABERLER