Asayiş
  • 22.8.2009 10:10

ESKİŞEHİR'DE VAHŞET

OKTAY ÖZDEN
ESKİŞEHİR - Eskişehir'de trafikte tartıştıkları bisikletli genci zorla bindirdikleri araçlarında kollarına poşet geçirerek birçok yerinden bıçakladıkları ve kendi kanıyla iç çamaşırına yazı yazdıkları iddia edilen 2 kişi, bayılan genci yaralı halde yola atıp kaçtı.
Edinilen bilgiye göre 28 yaşındaki Mustafa Özkan, bisikletiyle evine giderken Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında henüz sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen bir araçla çarpıştı. Bunun üzerine Özkan ile araçtaki 2 kişi arasında tartışma çıktı. Münakaşanın büyümesiyle Mustafa Özkan'ı zorla araçlarına bindiren şahıslar, kollarına poşet bağladı. Sözkonusu kişilerden biri, daha sonra Özkan'ı kollarından bıçaklamaya başladı. Kan kaybederek baygınlık geçiren gencin üzerindeki fanilasına kendi kanıyla "Elini
çek" diye yazan şahıslar, daha sonra yaralı Mustafa Özkan'ı yanlarına aldıkları bisikletiyle birlikte merkeze bağlı Sarısungur köyü girişinde yola atarak ölüme terk ettiler.
Jandarma ve vatandaşların bir süre sonra yaralı halde bulduğu ve ilk etapta trafik kazasında yaralandığı sanılan genç, 112 ambulansıyla kaldırdığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hastanede İHA muhabirinin sorularını güçlükle yanıtlayabilen Mustafa Özkan, "Sözkonusu araç minibüse benziyordu. Çarpışıp tartışmamızdan sonra beni araca bindirip koluma poşet bağladılar. Ardından içlerinden biri kollarımdan bıçaklamaya başladı. Engel olamadım. Araç seyir halindeydi ve içeride hiç
konuşmuyorlardı. Daha sonra bayılmışım. Beni köye bırakmışlar. Köylüler ve jandarma beni bulmuş. Kendimi burada buldum" dedi.
Jandarma ekipleri, olayın şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER