Spor
  • 22.5.2013 21:48

Eskişehirspor başkanından olay sözler

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Alper Potuk'un Fenerbahçe'ye transfer sürecini değerlendirdi.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Alper Potuk'un Fenerbahçe'ye transferi konusunda merak edilenleri açıkladı.

Lig TV'deki Transfer Gündemi programında açıklamalarda bulunan Halil Ünal, "Galatasaray ile anlaşamadık. Culio + 3 milyon euro peşin, kalan miktar ise daha sonra verilecekti. Ben de kabul edemeyeceğimi belirttim. Mümkün değildi bu teklife evet dememiz. Fenerbahçe'nin teklifi ise daha netti.  6.250 bin euro peşin + iki oyuncu. Orhan Şam ve Bienvenu de bizim kadromuzda ihtiyacımız olan transferler. Fenerbahçe bu oyunculara ciddi para vermişti. Alper özel yetenekleri olan, hem ofansif hem defansif inanılmaz çabuk. Altın gibi pırıl pırıl bir çocuk. Fenerbahçe'ye uzun yıllar çok iyi hizmet eder. Şimdi Alper Fenerbahçe ile görüşecek." dedi.

ALBAYRAK'I ANLAYAMADIM

Galatasaray Kulübü yöneticisi Abdürrahim Albayrak'ın transfer sonraıs yaptığı açıklamaya anlam veremediğini ifade eden Ünal, "Albayrak ile ben de görüştüm. Hayırlı olsun ver oyuncuyu dedi. Ondan sonra neden böyle bir açıklama yaptı, anlayamadım" dedi.

ALPER'İN ENTERESAN BİR DÜŞÜNCESİ YOK

Ünal, Alper'in transferle konusundaki düşünceleriyle ilgili soruya "Alper'in bir enteresan düşüncesi söz konusu değil. Profesyonel bir oyuncu. Önemli bir oyuncu imza atacak Fenerbahçe takımına. Biz de kulüp menfaatlerimizin peşindeyiz." cevabını verdi.

VEYSEL VE ERKAN SATILACAK MI?

Veysel ve Erkan'a birçok takımdan teklif geldiğini ifade eden Halil Ünal, bu oyuncuları satmayacaklarını, bundan sonraki çalışmalarını kadroyu güçlendirmek için yapacaklarını belirtti.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:06

İLGİLİ HABERLER