Spor
  • 11.1.2014 00:15

Eskişehirspor Genk'e acımadı

Devre arası hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren süper lig takımlarından Eskişehirspor ile Belçika’nın KRC Genk takımı arasında oynanan hazırlık maçını Eskişehirspor ilk yarıda attığı gollerle 2-1 kazandı.
Maçın ilk yarısını Erkan ve Necati’nin golleriyle 2-0 önde kapatan Eskişehirspor, ikinci yarıya Servet ve Akaminko dışındaki tüm oyuncularını değiştirerek başladı. Karşılaşmanın 2. yarısında bir topu direkten dönen Mustafa Albıan’ın ayağından bir gol bulan KRC Genk ise ikinci yarıya kaleci Koteles Laszlo dışında tüm oyuncuları değiştirerek başladı.
Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, en ciddi hazırlık karşılaşmasını oynadıklarını belirterek, “Tabi oynadığımız maçta bir çok oyuncuya görev verdik ama 2. yarıda da oyuncularımızın oyun anlayışı iyiydi. Tabi ki daha iyi yapabileceğimiz şeyler var. Yarın da Gaziosmanpaşa ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Genç arkadaşlarımıza orada görev vereceğiz. Ondan sonra bizi çok zorlu bir süreç bekliyor. Yaklaşık 1 ay içerisinde hem Türkiye Kupası'nda hem de ligde 10 tane zorlu maça çıkacağız. Tabii lig ve kupadaki hedeflerimize ilerleyebilmemiz için Ocak ayını iyi geçirmemiz gerekiyor. İyi de hazırlandık. Oyuncularımız tabii çalışıyorlar. İnşallah güzel şekilde bu kupa maçlarına ve ligin 2. yarısına iyi bir başlangıç yapıp, ligin sonunda da hedeflediğimiz yerlerde olacağız" dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:35

İLGİLİ HABERLER