Spor
  • 6.9.2013 01:54

Eskişehirspor'dan 3 genç transfer!

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen törende Okan Aydınve Mahmut Boz ile 3'er yıllık, Bertul Kocabaş ile de 1 yıllık sözleşme imzalandı. Eskişehirspor Külübü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
''Okan Aydın Bayer Leverkusen'den bonservisi ile transfer edilip kendisi ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. 1992 Almanya doğumlu olan ve forvet mevkiinde oynayan Okan, Bayer Leverkusen, Almanya U16, U17, U18, Türkiye U19 Milli takımlarında yer aldı. Bertul Kocabaş, Karabükspor'dan satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1 yıllığına kiralandı. Bertul 1992 Almanya doğumlu ve forvet mevkiinde görev alıyor. Daha önce Almanya'nın Rot Weiss Ahlen, Hamburger SV ve Türkiye'de de Karabükspor'da görev alan Bertul 4 kez de Türkiye U21 Milli takım formasını giydi. Mahmut Boz Gençlerbirliği'nden takımımıza 3 yıllığına bonservisi ile transfer edildi. 1991 Eskişehir doğumlu olan Mahmut defans mevkiinde görev alıyor. Kariyerine Eskişehir Sağlıkspor'da başlayan Mahmut daha sonra Gençlerbirliği, Sivasspor, Karşıyaka ve Boluspor'da görev aldı. Mahmut Türk Milli Takımları yaş gruplarında 17 kez forma giydi.''
ÖZEL ZİYARETÇİLER
Özel Ata Merkez Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan öğrenciler Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde antreman yapan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile Eskişehirsporlu futbolcuları ziyaret etti. Yanlarında getirdikleri bir tepsi baklavayı futbolculara veren gençlerle Ertuğrul Sağlam yakından ilgilendi Merkez Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak Eskişehirsporlu futbolculaar başarılar dlemek amacıyla ziyareti gerçekleştirdikleri söyledi.
SİVASSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Bu arada Eskişehirspor'da deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıkları sürüyor. Sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Dede ve rahatsızlanan Hasan Hüseyin çalışmada yer almazlarken, adele sertleşmeleri bulunan Tarık ve Veysel, kasık ağrıları bulunan Necati ve Servet ile bel spazmı bulunan Boffin sağlık ekibi gözetiminde fitness salonunda çalıştı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:15

İLGİLİ HABERLER