Spor
  • 2.9.2013 21:10

Eskişehirspor'dan Erkan Zengin açıklaması

Transferde hareketli saatler geçiren G.Saray, Erkan Zengin'i gündeme alırken Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan konuya açıklık getirdi. Hoşcan, sarı-kırmızılılarla görüştüklerini doğrularken 28 yaşındaki oyuncuyu bırakmak istemediklerini vurguladı. 

Transfer dönemimin sonu yaklaşırken Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Bruma'nın ardından bir kanat oyuncusu için daha çalışmalar hızlandıran sarı-kırmızılılar Eskişehirsporlu Erkan Zengin'i listeye aldı.

Galatasaraylı yöneticiler, Erkan Zengin için kırmızılı–siyahlı kulübe teklifte bulunurken Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşçan konu ile ilgili NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Erkan için G.Saray ile görüştük"

Başkan Mesut Hoşcan, Erkan Zengin'in 4 sezon daha kendileriyle birlikte olacağını belirtirken; "Oyuncumuzun sözleşmesinde 'Belli bir fiyata serbest kalır' ibaresi yer almamaktadır. Biz Erkan'ı Erkan da Eskişehir'i çok seviyor. Bu bakımdan Erkan bize hiçbir ekstra bir talepte bulunmadı ve sorunsuz bir şekilde anlaşmaya vardık" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY ERKAN'I İSTEDİ"
Erkan'ın sezona çok iyi başladığını ve transfer döneminin gözde oyuncularından biri olduğunu söyleyen Hoşcan, Galatasay'ın Erkan için girişimlerde bulunduğunu doğruladı.

Hoşcan, Galatasray ile görüşmeleri şu şekilde özetledi;

"Birçok menajerden transfer için girişim haberleri geliyor ancak biz hiçbir şekilde buna kulak asmıyoruz çünkü önemli olan kulüpler arası görüşmelerdir. Galasaray ile görüşmelerimiz oldu ancak biz Erkan'ı bu sezon bırakmaya sıcak bakmıyoruz. Bu düşüncemizi sarı-kırmızılı kulübe ilettik. Geçtiğimiz dönemde Alper Potuk transferinde yaşanan iki güzide kulübü arasında bir takım sorunlar yaşanmıştı biz de yeni yönetim olarak bu tarz bir şeye itibar etmek istemiyoruz."

"GEKAS GÜNDEMİMİZDE YOK"
Kırmızı-siyahlı kulübün başkanı merak edile Gekas transferi ile açıklama yaparken Yunan golcü ile ilgilenmediklerini söyledi. Necati Ateş'in durumu ile ilgili olarak; "Necati ile sözleşmemiz devam ediyor. Daha önce de dediğim gibi menajerler vasıtasıyla teklifler geldi ancak yine dikkate almadık. Transfer süreci devam ediyor netleşen bir girişimimiz yok" dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:20

İLGİLİ HABERLER