Spor
  • 30.5.2019 22:21

Eskişehirsporlu genç oyuncu La liga yolunda

Eskişehirspor’un genç yeteneği Mehmet Özcan hakkında flaş transfer açıklaması geldi...Mehmet Özcan için 3 farklı Fransa Ligue 1 takımı ve İspanyol ekibi Sevilla devrede. Menajeri canlı yayında açıkladı!

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Mehmet Özcan’ın menajeri Cemal Taşlı, şöyle konuştu:

“Mehmet Özcan ile ilgilenen hem yerli hem de yabancı kulüpler var. Eskişehirspor kulübünde bir kongre süreci olduğu için kulüpler bugüne kadar resmî bir teklifte bulunamadılar. Sonuçlanacak kongre sürecinin ardından kulüpler resmi tekliflerini Eskişehirspor'a göndermeye başlayacaklar."

"Mehmet ile hatırı sayılır çok ciddi kulüpler ilgileniyor. Fransa'nın Saint-Etienne takımı çok ciddi olarak Mehmet Özcan istiyor. Saint-Etienne bu sezon Avrupa Ligi’nde mücadele edecek bir kulüp. Saint-Etienne'in önümüzdeki günlerde kulübe resmi teklif göndereceğini biliyorum. Mehmet'i bu sezon çok sayıda Avrupa Kulübü takip etti. Ben de bu kulüplerin yetkilerini Türkiye'de defalarca kez ağırladım. Bu kulüpler Saint-Etienne, Lille, Strasbourg gibi takımlar. İspanyol ekibi Sevilla’nın da Mehmet için ilgisi var. Sevilla eğer Mehmet’i transfer ederse kiralık formülünü uygulanacak.”

Taşlı, şöyle devam etti:

"Herhangi bir bonservis bedeli belirlenmediği için bu kulüplere bir fiyat söyleyemedik. Eskişehirspor'un çok çok iyi teklif gelmediği sürece oyuncusu göndermeyeceğini biliyorum. Bu kulübün almış olduğu bir karar. Mehmet Özcan'ın da almış olduğu bir karar ve göstermiş olduğu bir duruş var. ‘Kulübüme para kazandırmadan asla ayrılmam’ diyor. ‘Beni Mehmet Özcan yapan Eskişehirspor'dur’ diyor. ‘Eğer bir transfer yapılacaksa hem Eskişehirspor, hem beni alacak takım, hem de ben çok mutlu olmalıyım’diyor."

Güncellenme Tarihi : 30.5.2019 22:23

İLGİLİ HABERLER