Gündem
  • 18.8.2019 11:07

Esnaf İmamoğlu'na böyle isyan etti! Neredesiniz başkanım?

Esnaf İmamoğlu'na isyan etti! Neredesiniz başkanım?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağanak yağış sonrası sular altında kalan Eminönü Alt Geçit Çarşısı'nda incelemelerde bulundu. Dün hiçbir görevliye ulaşamadığını söyleyen esnaflardan biri, İmamoğlu'na isyan etti.
 

 

Nevşehir'den Bodrum'a gitti

Dün Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen, 60'ıncı ulusal 30'uncu uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli'yi anma törenlerine katılan Ekrem İmamoğlu'nun akşam saatlerinde Muğla'nın Bodrum ilçesine gittiği ortaya çıktı. Elif Oğuz isimli twitter kullanıcısı dün akşam saatlerinde Bodrum uçağında Ekrem İmamoğlu ile karşılaştıklarını yazdı ve kardeşi ile uçakta çekildikleri fotoğrafı paylaştı. Elif Oğuz daha sonra paylaşımını ve fotoğrafı sildi.

Elif Oğuz isimli twitter kullanıcısı, dün akşam bindikleri Bodrum uçağında Ekrem İmamoğlu ile kardeşinin fotoğrafını çekip paylaştı.

15 GÜN ARAYLA İKİNCİ İZİN

Öte yandan, 20 Temmuz'da 8 gün izin yapan ve seçimlerden hemen sonra tatile çıkması tartışma konusu olan Ekrem İmamoğlu'nun 15 gün sonra yeniden 6 günlük izne çıktığı ve başkanlık vekaletini İBB Meclis Üyesi Hüseyin Aksu'ya bıraktığı öğrenildi. İmamoğlu'nun 16-21 Ağustos tarihleri arasında izne ayrıldığına dair resmi evrak da sosyal medyada paylaşıldı.

Güncellenme Tarihi : 18.8.2019 11:11

İLGİLİ HABERLER