Yaşam
  • 13.1.2014 19:49

Esra Erol canlı yayına böyle ağlayarak çıktı

Cuma günü geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan Esra Erol, 15 haftalık bebeğini kaybetmişti. Bir kız bebek annesi olmaya hazırlanırken büyük acı yaşayan ünlü sunucu bugün ekrana ağlayarak döndü. Esra Erol programın açılışında konuşmaya başlayınca gözyaşlarına boğuldu.

Ağlayarak konuşan Esra Erol, bebeğini kaybetmesinin acısını  'Bazen hakkımdaki hayır sıkıntılardan gerçer bi sıkıntıdan geçtiğim sonu hayırdır. Hamilelik hastalık değildir. Binlerce kadın aynı şeyi yaşayabilir. Allah daha hayırlı daha güzel haberlerle ekranlarda olmayı nasip etsin. Bunun çözümü sadece benim. Rabbim ile benim aramdaki ilişki bunu kimse yardım edemez. İyiki varsınız. Arayan soran herkese tanıyan tanımayan herkese sonsuz teşekkürler. Üzüntülü olaylarda insanlaırn sizi sarıp sarması daha farklı oluyor. Güçlü ol esra dediler. Hemen normala döeneceğiz. İnsanlar daha büyük acılar yaşıyor. '

Topukul giydiğim için düşürdüğümü söyleyenler var. Ben ilk hamileliğimde binlerce metre yukarda balonlara gezdim. Bence çok istedğim için kaybettim' diyerek gözyaşları içinde anlattı.
 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:30

İLGİLİ HABERLER